
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Szablony do dekorowania ciastek WIELKANOC 146 013 Birkmann:
Zestaw szablonów do dekorowania ciastek - z foremką:
W komplecie:
- foremka ze stali nierdzewnej w kształcie jaja - do wykrawania ciastek
- 6 szablonów - do dekorowania wyciętych ciasteczek - wzory: owieczka, kurczaczek oraz 4 wzory kwiatowe
- książeczka z instrukcją oraz przepisami
Wymiary:
- foremka 80 x 60 mm
- szablon: 105 x 70 mm
Kolor: biały i srebrny
Kod produktu: 146 013
Materiał: stal nierdzewna, tworzywo sztuczne
Przed pierwszym użyciem umyć foremkę i szablony, i od razu wytrzeć do sucha. Po użyciu myć ręcznie, wytrzeć i trzymać z dala od wilgoci.
Porady:
1. Składniki na ciastka wyjąć z lodówki co najmniej pół godziny przed użyciem (po osiągnięciu pokojowej temperatury lepiej się łączą).
2. Przed dekorowaniem sprawdzić, czy lukier plastyczny ma odpowiednią konsystencję (zbyt gęsty może pozostawiać nierówne brzegi; za miękki może się przelewać pod szablon).
3. Najlepiej wykonać testy na papierze do pieczenia: ułożyć szablon na całkowicie ostudzonym ciastku i nakładać lukier za pomocą małej metalowej, elastycznej szpatułki. Usunąć szablon i pozostawić do wyschnięcia.
4. Gdy fondant ma pokojową temperaturę, wyrabiać, aż osiągnie gładką konsystencję. Posypać cukrem pudrem lub mąką kukurydzianą i wyrobić za pomocą wałka do lukru na gładkiej powierzchni, np. na macie silikonowej. Aby dobrze się kleił, Birkmann radzi nałożyć cienką warstwę dżemu na upieczone ciasteczka i przykleić wykrojone jajeczka z lukru. Odczekać aż fondant dobrze wyschnie i dopiero wtedy nałożyć wzór za pomocą szablonu
Indeks: PAPILART152
Marka: PapilArt
Owijki do szybkiego i efektownego dekorowania babeczek.
Indeks: SWEETDECOR238
Marka: SWEET DECOR
Indeks: CALLEBAUT88
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: SWEETDECOR248
Marka: SWEET DECOR
Indeks: PAPILART179
Marka: PapilArt
Indeks: SWEETDECOR247
Marka: SWEET DECOR
Indeks: DEKORPOL828
Marka: DEKORPOL
Wielkanocna posypka cukrowa - konfetti - w kształcie kaczuszek. Doskonała do dekoracji świątecznych wypieków i deserów.
Indeks: CHOCOWORLD55
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie połówki jajka
Indeks: FOODCOLOURS172(4)
Marka: FOOD COLOURS
Barwnik w sprayu o strukturze zamszu z dwiema kocówkami do dekoracji, które zapewniają różnorodny efekt wykończenia. Barwnik na bazie masła kakaowego, białej czekolady i oleju roślinnego - nie zawiera bieli tytanowej (E171).
Indeks: SWEETDECOR318
Marka: SWEET DECOR
Dekoracyjny mix posypek cukrowych stworzony do dekoracji wielkanocnych wypieków i deserów. Doskonale sprawdzi się do ozdobienia lukru na wielkanocnych babkach i ciasteczkach.
Indeks: BARIMA133(1)
Marka: BARBARA LUIJCKX
Drobna i bardzo dekoracyjna posypka cukrowa - kolorowa. Doskonała do dekoracji różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: TESCOMA153
Marka: TESCOMA
Indeks: TALA88
Marka: TALA
Indeks: BARIMA588
Marka: BARBARA LUIJCKX
Kolorowe pisanki z wzorem w króliczki - wykonane z barwionej białej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich świątecznych wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: TESCOMA152
Marka: TESCOMA
Indeks: BIRKMANN48
Marka: BIRKMANN
Czas oczekiwania na zamówienie to 3-5 dni roboczych.
Indeks: BIRKMANN216
Marka: BIRKMANN
Indeks: BARIMA367
Marka: BARBARA LUIJCKX
Kolorowe pisanki z wzorem - wykonane z barwionej białej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich świątecznych wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: MODECOR1162
Marka: MODECOR
Seria strukturalnych barwników w sprayu o zmodyfikowanych składzie - nie zawierają dwutlenku tytanu. Intensywne kolory o strukturze zamszu do dekoracji zmrożonych powierzchni różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.