7 zastosowań past orzechowych
Read MoreOwoce liofilizowane są coraz popularniejsze w polskiej kuchni, nie tylko z uwagi na ich wysoką wartość odżywczą, ale także z powodu ich łatwej dostępności. Obecnie
Read MoreIle Gospodyń, tyle przepisów 😉 Jak znaleźć doskonały przepis na ciasto kruche? Wcale nie jest to takie łatwe, ponieważ przepis i wykonanie zależy często od
Read MoreCo powinieneś wiedzieć o czekladzie, zanim przystąpić do pracy z nią?
Read MoreKupować czy wynajmować fontannę czekoladową? Gdy czytam w poradnikach „kup sobie fontannę na wesele dla 250 gości” i do tego widzę na zdjęciu fontannę, która
Read MoreGranitory w gastronomii doceniane są szczególnie w sezonie letnim we wszystkich lokalach i punktach mobilnych, serwujących orzeźwiające, mrożone napoje dla spragnionych turystów i klientów. Urządzenie w
Read MoreCiasto marchewkowe, jest chyba jednym z najbardziej lubianych ciast, które można robić cały rok w wielu wersjach i odsłonach, w zależności od sezonu. Możemy wzbogacać
Read MoreDecydując się na zakup posypki cukrowej, sprawdź co warto wiedzieć!
Read MoreNa co zwracać uwagę kupując barwnik spożywczy?
Read MoreDlaczego warto kupić formy silikonowe do ciast? Formy silikonowe do pieczenia dostępne są na naszym rynku od kilku lat, niemniej dopiero teraz przeżywają prawdziwy renesans.
Read MoreJeśli kochasz czekoladę i lubisz ją pałaszować na różne sposoby, to mamy w sam raz coś dla Ciebie Inspirującą Książeczkę pełną wymyślnych przepisów. Dowiesz się
Read More