czarny barwnik spożywczy na bazie masła kakaowego do barwienia czekolady
  • czarny barwnik spożywczy na bazie masła kakaowego do barwienia czekolady

200g Barwnik CZARNY do CZEKOLADY na bazie tłuszczu kakaowego CB-112 Food Colours

FOODCOLOURS158
101,00 zł
Brutto

50,50 zł / 100 g

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 0

Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


favorite_border favorite
Opis

Barwnik do czekolady na bazie masła kakaowego.

Opis: seria barwników do czekolady na bazie masła kakaowego o intensywnych kolorach.

Produkty przygotowane do bezpośredniej pracy z masłem kakaowym. Barwniki po rozpuszczeniu

mogą być stosowane jako farba do malowania form oraz pralin, a także do nakładania pistoletem.

Doskonałe do barwienia białej i deserowej czekolady. Mocno skoncentrowane oraz wydajne.

Składniki: masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), barwnik: Tlenek Żelaza (E172).

Kolor: czarny

Kod produktu: CB-112

Opakowanie: 200g

Dozowanie: przed użyciem barwnik należy podgrzać do temperatury 27°C,

stopniowo dodawać do barwionej masy, intensywność koloru uzależniona jest

od rodzaju masy oraz zastosowanej ilości barwnika.

Zastosowanie: czekolada biała, czekolada deserowa, krem maślany, tłuszcz.

Szczegóły produktu
FOODCOLOURS158
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: BARIMA91

Marka: BARBARA LUIJCKX

3 kg CZEKOLADA BIAŁA 29% CHB28XXB3 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady

favorite_border favorite

Biała czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.

Cena 294,00 zł

98,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CALLEBAUT64

Marka: CALLEBAUT

op. 600 g MYCRYO NCB-HD706-E0-W44 CALLEBAUT czysty tłuszcz kakaowy w postaci bardzo drobnego proszku

favorite_border favorite

Wyjątkowy produkt - tłuszcz kakaowy (masło kakaowe) w postaci bardzo drobnego proszku o neutralnym smaku i aromacie. Pozwala na odpowiednie przeprowadzenie procesu temperowania czekolady. Stosowany do tworzenia marynat z dodatkiem przypraw i ziół oraz do przyrządzania potraw - smażenia, pieczenia czy grillowania.

Cena 204,00 zł

340,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU