Puree owocowe i pulpy owocowe są rodzajem przecieru z owoców. Znajduje zastosowanie do zarówno do napojów: koktajli, drinków bezalkoholowych, herbat mrożonych, napojów gazowanych, piwa itp. jak również do przygotowywania galaretek, musów owocowych, są składnikiem wielu deserów i ciast. Puree owocowe o zawartości 90% owoców, dostępne są w wielu s...
Puree owocowe i pulpy owocowe są rodzajem przecieru z owoców. Znajduje zastosowanie do zarówno do napojów: koktajli, drinków bezalkoholowych, herbat mrożonych, napojów gazowanych, piwa itp. jak również do przygotowywania galaretek, musów owocowych, są składnikiem wielu deserów i ciast. Puree owocowe o zawartości 90% owoców, dostępne są w wielu smakach: marakuja, brzoskwinia, mango, kokos, malina, porzeczka, banan, zielone jabłko, liczi, banan, jagoda, truskawkowa. Skoncentrowany smak i łatwa aplikacja.