29.03.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Kremowa pasta do dekorowania lodów mlecznych o smaku zabaione. Nowoczesne ujęcie klasycznego smaku. Aksamitny dodatek teksturalny. Dopracowane połączenie wina Marsala z pasteryzowanym żółtkiem jaj i cukrem.
Nowe produkty
Jest 104 produktów.
Dekoracja wykonana ręcznie z wysokiej jakości białej czekolady. Realistyczny wygląd prawdziwych kwiatów róży. Dopracowany kształt i przestrzenna forma dekoracji pozwala uzyskać nadzwyczajny efekt przy niewielkim nakładzie pracy. Kwiatowa dekoracja doskonale sprawdzi się do ozdabiania eleganckich tortów weselnych.
Dekoracja wykonana ręcznie z wysokiej jakości białej czekolady. Realistyczny wygląd prawdziwych kwiatów róży. Dopracowany kształt i przestrzenna forma dekoracji pozwala uzyskać nadzwyczajny efekt przy niewielkim nakładzie pracy. Kwiatowa dekoracja doskonale sprawdzi się do ozdabiania eleganckich tortów weselnych.
op. 140 g DUŻA CHRUPIĄCA MALINA MIXIT liofilizowane maliny całe owoce
30.12.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Chrupiące, pełne smaku, aromatu i witamin owoce suszone mrozem, to zdrowa przekąska i idealny dodatek do posiłków i wypieków. Idealnie sprawdzą się również do dekorowania czekolady oraz różnego rodzaju deserów czy monoporcji.
op. 2.5 kg FOND TIRAMISU stabilizator do śmietany smak deser tiramisu Dawn
18.12.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
op. 3 kg TOPPING DULCE DE LECHE PREMIUM polewa do lodów HUSO
25.01.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
op. 3 kg VARIEGATO DULCE DE LECHE PREMIUM pasta do przekładania i dekorowania lodów HUSO
18.12.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
29.04.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Specyficzna baza przeznaczona do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców oraz lodów jogurtowych. Pozwala na uzyskanie kremowych i stabilnych lodów.
04.03.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Specyficzna baza przeznaczona do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców oraz lodów jogurtowych. Pozwala na uzyskanie kremowych i stabilnych lodów.
op. 3 kg PASTA AMARENA skoncentrowana pasta wiśniowa 12608 BABBI
30.05.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
op. 3 kg PASTA LAMPONE skoncentrowana pasta malinowa 12618 BABBI
23.05.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
22.01.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego karmelu. Dodatek smakowy do lodów karmelowych i wyrobów cukierniczych.
25.01.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o kremowej i wyjątkowo stabilnej strukturze.
05.02.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Neutralny integrator - dodatek zapewniający odpowiednią strukturę i konsystencję lodów (sorbetów owocowych). Pozwala na uzyskanie gładkich i kremowych lodów o doskonałej trwałości i stabilności w witrynie.
08.03.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Gotowy do użycia krem na bazie aromatycznego solonego karmelu o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
17.01.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Gotowy do użycia krem na bazie aromatycznego solonego karmelu o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
19.04.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Gotowy do użycia krem na bazie aromatycznego solonego karmelu o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
op. 3 kg VARIEGATO AMARENA FRUTTO EXTRA pasta wiśniowa z całymi owocami 13202 BABBI
17.04.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
op. 3 kg VARIEGATO AMARENA FRUTTO EXTRA pasta wiśniowa z całymi owocami 13202 BABBI
05.02.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
op. 3 kg PASTA AMARENA skoncentrowana pasta wiśniowa 12608 BABBI
22.04.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
op. 3 kg PASTA PESCA skoncentrowana pasta brzoskwiniowa 12617 BABBI
13.02.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
op. 3 kg PASTA BANANA skoncentrowana pasta bananowa 12613 BABBI
15.01.2026 TERMIN PRZYDATNOSCI DO SPOŻYCIA
op. 3 kg PASTA LAMPONE skoncentrowana pasta malinowa 12618 BABBI
11.04.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
op. 3 kg GOLOSA FONDENTE 12833 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - ciemna czekolada
02.04.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
op. 3 kg PASTA MASTIC 1230132 BABBI pasta o aromacie żywicy pozyskiwanej z drzewa pistacji kleistej
19.02.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych o zaskakującym aromacie charakterystycznym dla żywicy pozyskiwanej z drzewa pistacji kleistej rosnącej na greckiej wyspie Chios. Produkt zawiera naturalne esencje z mastyksu. Jest to półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
20.02.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Pasta cukiernicza bez dodatku cukru. Produkt o intensywnym smaku prażonych orzechów laskowych i kakao. Pozwala na sporządzanie lodów o smaku kremu orzechowo-czekoladowego.
27.02.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Krem z kakao i prażonych orzechów laskowych z kawałkami chrupiących wafelków. Pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów. Krem cukierniczy z orzechów laskowych i kakao z chrupiącym dodatkiem.
op. 3 kg COPERTURA FINE 12421 BABBI gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella
20.02.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
op.1 kg BASE 250 C/F LACTOSE FREE 14848 BABBI baza do lodów mlecznych bez laktozy
06.03.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Baza do produkcji lodów mlecznych bez laktozy. Mieszanka o wysokiej zawartości białek mleka, nie zawiera laktozy oraz glutenu. Przeznaczona do łączenia z wodą i stosowania w procesie zimnym lub gorącym.
14.03.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o kremowej i wyjątkowo stabilnej strukturze.
op. 2 kg INTEGRATORE FORZAPIÙ 12091781A PERNIGOTTI zamiennik odtłuszczonego mleka w proszku
04.03.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Integrator do lodów mlecznych - zamiennik odtłuszczonego mleka w proszku. Wpływa na poprawę konsystencji lodów oraz spowalnia rekrystalizacją cukrów - dzięki czemu lody dłużej zachowują prawidłową konsystencję.
22.02.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Kremowa pasta o smaku masła orzechowego z lekką słoną nutą, z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzeszków ziemnych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
07.03.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z chrupiącymi kawałkami kokosa i tropikalnym aromatem mango. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
11.04.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Kremowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych - gianduia o smaku pistacjowym - 50% zawartość pasty pistacjowej. Doskonałe połączenie orzechów pistacjowych z kakao, orzechami laskowymi i szczyptą soli.
22.04.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i skoncentrowanego soku owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Dodatek uzupełniający do sorbetów wytwarzanych na bazie świeżych owoców.
op. 3.5 kg PASTA LAMPONE skoncentrowana pasta malinowa 12094521 Pernigotti
22.02.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
op. 1 kg Mączka migdałowa do makaroników - bardzo drobno zmielone blanszowane migdały
Mączka migdałowa wytwarzana z bardzo drobno mielonych migdałów poddanych procesowi blanszowania. Mąka o delikatnym smaku pozbawionym goryczki. Jasnobeżowa barwa charakterystyczna dla surowych migdałów. Idealna do makaroników.
op. 12.5 kg Mączka migdałowa do makaroników - bardzo drobno zmielone blanszowane migdały
Mączka migdałowa wytwarzana z bardzo drobno mielonych migdałów poddanych procesowi blanszowania. Mąka o delikatnym smaku pozbawionym goryczki. Jasnobeżowa barwa charakterystyczna dla surowych migdałów. Idealna do makaroników.
op. 10 kg Mączka migdałowa do makaroników - bardzo drobno zmielone blanszowane migdały
Mączka migdałowa wytwarzana z bardzo drobno mielonych migdałów poddanych procesowi blanszowania. Mąka o delikatnym smaku pozbawionym goryczki. Jasnobeżowa barwa charakterystyczna dla surowych migdałów. Idealna do makaroników.
op. 10 kg BIAŁA CZEKOLADA 32% VELVET W3-01B CALLEBAUT
05.01.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Kremowa biała czekolada o umiarkowanie słodkim smaku z dominującymi nutami mleka. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
op. 3.5 kg VARIEGATO WIŚNIA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kandyzowanymi wiśniami
17.01.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Owocowa pasta variegato z kandyzowanymi wiśniami - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
op. 3.5 kg VARIEGATO POMARAŃCZA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania ze skórką pomarańczową
08.02.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Owocowa pasta variegato z owocami i skórką pomarańczową - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
op. 3.5 kg PASTA BRZOSKWINIA 210001 SEMPRE skoncentrowana pasta brzoskwiniowa z kawałkami owoców
17.01.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Dodatek uzupełniający do sorbetów wytwarzanych na bazie świeżych owoców.
op. 3.5 kg PASTA MANGO SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 38%
02.01.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Pasta mango z 38% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
28.02.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Do urozmaicania lodów - przekładania i dekorowania.
op. 3.5 kg PASTA ANANAS 210002 SEMPRE skoncentrowana pasta ananasowa z kawałkami owoców
02.01.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i skoncentrowanego soku owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Dodatek uzupełniający do sorbetów wytwarzanych na bazie świeżych owoców.
op. 3.5 kg PASTA TRUSKAWKOWA SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 45%
01.01.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Pasta truskawkowa z 45% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
04.02.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania bananowych lodów mlecznych z kawałkami owoców. Mieszanka do stosowania w procesie na zimno, nie wymaga pasteryzacji.
op. 1.25 kg YOGO MY KONOS 12093395 PERNIGOTTI mieszanka bazowa do lodów o smaku jogurtu greckiego
06.02.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Zbilansowana mieszanka bazowa do sporządzania aromatycznych i kremowych lodów o smaku jogurtu greckiego. Półprodukt w proszku z wysoką zawartością jogurtu. Przygotowanie w procesie zimnym - wystarczy wymieszać z mlekiem i/lub wodą w odpowiednich proporcjach.
op. 1 kg Mączka z orzechów laskowych blanszowanych 467 Lubeca
11.01.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
op. 0.5 kg GRYS MIGDAŁOWY (z migdałów kalifornijskich) 423 Lubeca
28.01.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
Karboksymetyloceluloza do substancja wykazująca właściwości zagęszczające, utwardzające oraz przeciwzbrylające, zależnie od zastosowania. Stosowana do utwardzania masy cukrowej przeznaczonej do modelowania płaskiego i przestrzennego.
op. 250 g Świąteczny piernik - zimowa mieszanka kolorowych posypek cukrowych do dekoracji
Autorska mieszanka posypek cukrowych do dekoracji wypieków i deserów na Boże Narodzenie. Gotowy do użycia mix posypek do słodkich dekoracji. Uwaga: rzeczywiste kolory posypek cukrowych mogą nieznacznie różnić się od wizualizacji ujętej na zdjęciach katalogowych produktu.
Zestaw form silikonowych do tortu w kształcie ciasteczka markizy. Zaprojektowany we współpracy z Emmanuele Forcone. Zestaw pozwala na przygotowanie nowoczesnych tortów i deserów o realistycznym kształcie kruchych ciasteczek przełożonych kremem.
Forma silikonowa do nowoczesnych ciast musowych i mrożonych deserów. Trójwymiarowy kształt pozwala na tworzenie zaskakujących kreacji cukierniczych. Idealnie sprawdzi się do nowoczesnych wypieków na Boże Narodzenie.
Forma do tworzenia dekoracyjnych tabliczek czekolady na święto zakochanych. Dopracowany i nowoczesny wzór stworzony we współpracy z Fabrizio Fiorani. Sygnowana forma do tabliczek czekolady wykonana z wytrzymałego tworzywa.
Profesjonalny zestaw form silikonowych do perfekcyjnych makaroników z nadzieniem. Zestaw pozwala na przygotowanie nowoczesnych deserów i monoporcji o realistycznym kształcie kultowych ciasteczek migdałowych z nadzieniem.
Forma silikonowa do tworzenia nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych na Boże Narodzenie. Zaprojektowana we współpracy z Antonio Bachour. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz.
Forma silikonowa do tworzenia nowoczesnych wypieków i deserów mrożonych. Zaprojektowana we współpracy z Vincenzo Tiri. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz.
Forma silikonowa do tworzenia nowoczesnych wypieków i deserów mrożonych. Zaprojektowana we współpracy z Vincenzo Tiri. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz.
Jesienne liście w trzech wzorach. Forma silikonowa do tworzenia jadalnych elementów dekoracyjnych. Seria form silikonowych dla prawdziwych artystów. Twórz wyjątkowe przystawki, dania główne i desery o perfekcyjnym kształcie i doskonałym wykończeniu.
Zestaw foremek do wykrawania ciasteczek i dekoracji w kształcie zwierząt z ZOO. Seria Delicia Kids stworzona z myślą o najmłodszych kucharzach i cukiernikach. W zestawie znajduje się dwanaście wzorów foremek.
op. 0.7 l LIME JUICE CORDIAL LE CONCENTRATE DE MONIN - skoncentrowany napój cytrynowo-limonkowy
31.01.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
op. 0.7 l GLASCO LEMON LE SIROP DE MONIN syrop o smaku cytrynowym
31.12.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
op. 5 szt. Zestaw wymiennych ostrzy do skalpela cukierniczego - nr. kat. 5051164 Sweet Decor
Zestaw wymiennych ostrzy do skalpela cukierniczego. Opakowanie zawiera 5 sztuk ostrzy w wygodnym pudełeczku ułatwiającym bezpieczne przechowywanie.
op. 25 g - Śmiejąca się emoticon - dekoracyjny lizak z mlecznej czekolady - dł. 150 mm
Dekoracyjny lizak wykonany z pysznej czekolady, to idealny pomysł na drobny upominek na każdą okazję. Zapakowany w folię celofanową z kokardką stanowi prezent gotowy do wręczenia najbliższym.
op. 35 g - Klucz płaski - czekoladowe narzędzia dla majsterkowicza - pakiet prezentowy w pudełku
Czekoladowe narzędzia dla majsterkowicza wykonane z mlecznej czekolady z elementami dekoracyjnymi. Doskonały pomysł na drobny upominek, nie tylko dla najmłodszych.
op. 35 g - Piła - czekoladowe narzędzia dla majsterkowicza - pakiet prezentowy w pudełku
Czekoladowe narzędzia dla majsterkowicza wykonane z mlecznej czekolady z elementami dekoracyjnymi. Doskonały pomysł na drobny upominek, nie tylko dla najmłodszych.
op. 35 g - Łopatka ogrodowa - dekoracyjna tabliczka z mlecznej czekolady - prezent w pudełku
Czekoladowe narzędzia dla ogrodnika wykonane z mlecznej czekolady z elementami dekoracyjnymi. Doskonały pomysł na drobny upominek, nie tylko dla najmłodszych.
Zestaw do deserów składający się z formy silikonowej, maty do dekoracji i wykrojnika. Oryginalny kształt inspirowany plastrami owoców cytrusowych stworzony we współpracy z Amaury Guichon.
Zestaw do deserów składający się z formy silikonowej i dwustronnego wykrojnika. Oryginalny kształt pozwala na tworzenie zaskakujących kreacji cukierniczych z charakterystycznym efektem 3D. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 6 porcji o wymiarach dł. 130 mm x szer. 33 mm x wys. 30 mm i pojemności 90 ml.
Zestaw do owalnych deserów składający się z formy silikonowej i dwustronnego wykrojnika. Klasyczny kształt pozwala na tworzenie zaskakujących kreacji cukierniczych z charakterystycznym efektem 3D. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 8 porcji o wymiarach dł. 80 mm x szer. 52 mm x wys. 30 mm i pojemności 80 ml.