Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Formy do czekolady i akcesoria do produkcji do pralin:
Ręcznie robione praliny to pomysł na pyszny deser mający wielu zwolenników. Ich subtelny smak oraz czekolada rozpływająca się w ustach, delikatnie pieszcząca podniebienia sprawiają, że tego rodzaju słodkość cieszy się nadzwyczajną popularnością. Znajdujące się w naszej ofercie akcesoria do produkcji pralin doskonale sprawdzą się zarówno u profesjonalistów, jak i miłośników tworzenia słodyczy w zaciszu własnego domu. Proponujemy szeroki wybór profesjonalnych form do pralin i czekolady, arkuszy do dekoracji czekoladowych oraz widelczyków, przy których użyciu można przygotować zachwycające czekoladki.
Akcesoria do wyrobu pralin - precyzyjna produkcja
Dostępne na naszej stronie internetowej produkty zostały wykonane z solidnych, trwałych i odpornych na odkształcenia materiałów. Proponujemy formy do czekolady światowej renomy producentów, projektowane we współpracujących z najlepszymi czekoladnikami. Dzięki temu dostępnych jest wiele unikalnych kształtów do tworzenia korpusów czekoladowych. Jakość gwarantuje użytkownikowi stosowanie ich przez bardzo długi czas. Formy i akcesoria do czekolady są niezwykle proste w użyciu i pozwalają na uzyskanie fantastycznych rezultatów w postaci pięknych pralin o idealnych kształtach. Co więcej, do wyprodukowania oferowanych w naszym asortymencie produktów wykorzystano tworzywa bezpieczne w kontakcie z czekoladą do pralin. To niezwykle istotna kwestia, którą należy wziąć pod uwagę podczas wyboru tego typu artykułów.
Akcesoria do produkcji pralin - dlaczego warto wybrać nasz sklep?
Na naszej stronie internetowej można zaopatrzyć się w wysokogatunkowe akcesoria, które sprawdzą się podczas produkcji pralin. Takie połączenie sprawi, że możliwe stanie się przygotowanie wyjątkowych słodyczy. Te z kolei idealnie uświetnią specjalne okazje. Przygotowany w ten sposób deser będzie świetnym pomysłem na prezent, ponieważ z pewnością przypadnie do gustu obdarowywanej osobie. Zapewniamy profesjonalne doradztwo i indywidualne podejście do każdego klienta, dzieląc się swoją wiedzą oraz doświadczeniem. Dokonujemy dokładnej selekcji wprowadzanych do asortymentu produktów, by zyskać pewność, że spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających osób.
Dlaczego warto przygotowywać praliny z naszej czekolady?
Nasza gama produktów zawiera solidne urządzenia do formowania próżniowego, formy i korpusy do pralin, specjalne nadzienia, opakowania czy widelczyki, dzięki którym można przygotować nietuzinkowe desery. To idealny sposób na urozmaicenie menu imprezy, które zachwyci wszystkich przybyłych gości. Przygotowywanie pralin może okazać się ciekawym doświadczeniem, skutecznie poszerzającym umiejętności. Proces ich tworzenia to dla niektórych pasja, natomiast dla innych fantastyczna zabawa. Co więcej, zaopatrując się w niezbędne akcesoria do pralin w naszym sklepie, można zyskać gwarancję profesjonalnej obsługi.
Podkategorie
Jest 386 produktów.
Kolekcja form do tworzenia lizaków czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Idealna do tworzenia dekorowanych batonów czekoladowych na święto zakochanych >>>
Innowacyjny zestaw do tworzenia dekoracyjnych pralin czekoladowych w kształcie półkuli. W zestawie znajduje się forma wykonana z Tritanu oraz silikonowe stemple do odciskania dekoracyjnych worów.
Kolekcja form do tworzenia walentynkowych lizaków z czekolady. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie.
Seria form do tworzenia dekoracyjnych lizaków z czekolady. Profesjonalna forma wykonana z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu. Walentynkowy wzór serce z napisem "I LOVE YOU". Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 4 lizaków o wymiarach dł. 55 mm x szer. 55 mm x wys. 12 mm i pojemności 20 gramów.
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
CHOCADO KIT BAR TRONCO 52.916.86.0065 SILIKOMART zestaw form do batonów z nadzieniem
Zestaw form do tworzenia oryginalnych batonów czekoladowych z nadzieniem. W skład zestawu wchodzi forma do czekolady wykonana z innowacyjnego tritanu oraz silikonowa forma do kształtowania nadzienia.
Seria form do tworzenia dekoracyjnych lizaków z czekolady. Profesjonalna forma wykonana z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu. Walentynkowy wzór serce w delikatne paski. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 10 lizaków o wymiarach dł. 51 mm x szer. 49.5 mm x wys. 9 mm i pojemności 14 gramów.
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych tabliczek czekolady. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
SE-0613-L CURVED HEART HANS BRUNNER forma z poliwęglanu do figurek w kształcie serca
Walentynki nie mogą obejść się bez wyjątkowych czekoladek. Forma do figurek w kształcie serca pozwala na przygotowanie wyjątkowo eleganckiego i słodkiego upominku.
HB-0989-S Klasyczna półkula - Hans Brunner - forma z poliwęglanu do pralin - śr. 20 mm
Kolekcja form do tworzenia klasycznych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie.
CW1992 CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do klasycznych batonów czekoladowych - poj. 24 g
Forma z poliwęglanu to tworzenia klasycznych batonów czekoladowych. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie dziesięciu batonów z sześcioma kwadratowymi kostkami. Profesjonalna forma, która doskonale sprawdzi się również w domowej pracowni czekoladowej.
CW1256 Bar Lined - Chocolate World - forma z poliwęglanu do batonów czekoladowych z nadzieniem
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Kolekcja form do tworzenia lizaków czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
PC5017 SEMISFERE PAVONI forma z tritanu do pralin w kształcie półkuli
Profesjonalna forma do klasycznych pralin i czekoladek nadziewanych. Przestrzenny wzór doskonale sprawdzi się do pralin dekorowanych.
Forma wykonana z Tritanu do tworzenia klasycznych, nadziewanych i dekorowanych pralin w kształcie półkuli. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 24 pralin o średnicy 31 mm, wysokości 16 mm i pojemności 8.5 ml.
Zestaw do tworzenia oryginalnych figurek czekoladowych. Kształt został uformowany termicznie z tworzywa o wysokiej odporności. Uwolnij swoją kreatywność w pracy z czekoladą.
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
CW1994 KONOPIE CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do tabliczek czekolady - poj. 62 g
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych tabliczek czekolady. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie.
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych tabliczek czekolady. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie.
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych pisanek w nowoczesnych wzorach. Forma do ręcznej i maszynowej produkcji figurek czekoladowych. Wykonana z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Forma w zestawie z metalowymi klipsami.
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych lizaków z czekolady. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie.
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych pisanek w nowoczesnych wzorach. Forma do ręcznej i maszynowej produkcji figurek czekoladowych. Wykonana z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Forma w zestawie z metalowymi klipsami.
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
CW1770 Snowstars Callebaut - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - śnieżynki
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Seria form silikonowych dla prawdziwych miłośników czekolady. Twórz spersonalizowane czekoladki dla siebie i dla najbliższych. Classic Choco Bar, to foremka silikonowa do domowych tabliczek czekolady. Foremka pozwala przygotować klasyczną tabliczkę czekolady o wymiarach dł. 155 x szer. 77 x wys. 9 mm i pojemności 92 ml.
HB-9158-PC LIZAK ZAJĄC HANS BRUNNER forma z poliwęglanu do lizaków w kształcie zająca
Wielkanoc bez czekoladowego zająca? Chyba nikt z nas sobie tego nie wyobraża... dlatego niemiecka marka przygotowała serię wyjątkowych form specjalnie na tą okazję. Przygotuj własnoręcznie niepowtarzalne lizaki czekoladowe w kształcie zająca.
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
CW1846 Dekoracyjna półkula - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - śr. 32 mm
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych lizaków czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
HB-9087-S FLACHTAFEL HANS BRUNNER forma z poliwęglanu do klasycznych tabliczek czekolady
Seria form do tworzenia klasycznych tabliczek czekolady. Wykonane z wysokiej jakości odpornego poliwęglanu.
Tablette od Pavoni Italia, forma silikonowa do nadziewanych tabliczek czekolady stworzona we współpracy z Cédric Grolet. Profesjonalna forma silikonowa do nowoczesnych wypieków i deserów. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 16 porcji w kształcie tabliczki czekolady o wymiarach: dł. 85 mm x szer. 45 mm x wys. 30 mm i pojemności 100 ml.
Forma do Jajka 40 cm HA15 CHOCOLADEVORM EI GLAD 402 MM CHOCOLATE WORLD - gładka połówka jajka
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych figurek czekoladowych. Wyjątkowa forma z poliwęglanu do tworzenia dużych korpusów czekoladowych w kształcie połówki jajka o długości około 40 centymetrów. Cena dotyczy 1 połówki jajka.
CW12032 THE UNI - DUTCH PASTRY TEAM CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do pralin - poj. 10.5 g
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych figurek czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie.
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych tabliczek czekolady. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
HB-8088-PC HUHN GERTRUD HANS BRUNNER - forma z poliwęglanu do figurek czekoladowych - kurczak
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych figurek czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
HB-8087-PC ENTE WINFRED HANS BRUNNER - forma z poliwęglanu do figurek czekoladowych - kaczka
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych figurek czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych figurek czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
HB-8086-PC HASE WILLI HANS BRUNNER - forma z poliwęglanu do figurek czekoladowych - królik
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych figurek czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Seria form do tworzenia nadziewanych tabliczek czekolady. Profesjonalna forma z poliwęglanu do Dubajskiej czekolady z pistacjami. Dopracowane wzory do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu. Obejrzyj krótki film i dowiedz się, jak pracować z formą:
PC5027 PAVONI - diamenty - forma z tritanu do pralin w kształcie diamentów - śr. 25 x h 14 mm
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych pralin czekoladowych. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego tworzywa o półtransparentnej barwie.
Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych figurek czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych tabliczek czekolady. Dopracowane, nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego tworzywa. Sygnowana forma stworzona we współpracy z Vincent Vallée.
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych tabliczek czekolady. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie.
Zestaw pozwala na stworzenie błyszczącej i spersonalizowanej polewy z temperowanej czekolady, która idealnie pasuje do ciasta tworzonego przy użyciu formy silikonowej.
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma silikonowa na 8 batonów o wymiarach: dł. 100 mm x szer. 26 mm x wys. 16 mm i pojemności 40 ml.
Seria form silikonowych dla prawdziwych miłośników czekolady. Twórz spersonalizowane czekoladki dla siebie i dla najbliższych. Dubai Bar, to foremka silikonowa do domowych tabliczek czekolady w stylu dubajskim. Foremka pozwala przygotować nadzianą tabliczkę czekolady o wymiarach dł. 155 x szer. 75 x wys. 15 mm i pojemności 175 ml.
Czekoladowa dynia na Halloween! Forma do trójwymiarowych bomb czekoladowych. Bomby czekoladowe to doskonały sposób na szybkie i efektowne przygotowanie gorącej czekolady z dodatkami.
PC5078 Dubai Pavoni - forma z tritanu do nadziewanych tabliczek czekolady - 150 x 70 x 20 mm
Seria form do tworzenia nadziewanych tabliczek czekolady. Profesjonalna forma z tritanu do Dubajskiej czekolady z pistacjami. Dopracowane wzory do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego materiału. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 3 tabliczek czekolady o wymiarach: dł. 150 mm x szer. 70 mm x wys. 20 mm i wadze około 200 gramów.
Czekoladowy duch na Halloween! Forma do trójwymiarowych bomb czekoladowych. Bomby czekoladowe to doskonały sposób na szybkie i efektowne przygotowanie gorącej czekolady z dodatkami.
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych tabliczek czekolady. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie.
CW1927 BIJENKORF CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do pralin w kształcie ula
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:
Forma Dynia Halloween - dwustronna HB-8015-PC Hans Brunner
Forma 3D dwustronna do figurki czekoladowej Starszna Dynia na Halloween