Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
W dziale nowości cukiernicze znajdziesz wszystkie nowo dodane produkty znajdujące się w różnych kategoriach. Zaglądając tutaj zawsze będziesz na bieżąco i poznasz bogaty asortyment produktów, który wciąż poszerzamy z myślą o potrzebach naszych Klientów. Czekolady, praliny, książki , opłatki na tort - to tylko niektóre z produktów, które z pewnością przydadzą się Państwu w domu. W naszym sklepie internetowym znajdą Państwo także słodkie prezenty i upominki dla najbliższych. A dla koneserów znajdzie się również wysokiej jakości kawa ziarnista. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu.
Jest 341 produktów.
Indeks: SEMPRE294
Marka: SEMPRE
Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.
Indeks: SEMPRE295
Marka: SEMPRE
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.
Indeks: SEMPRE296
Marka: SEMPRE
Guma tara - dodatek do lodów i wyrobów spożywczych o właściwościach zagęszczających i stabilizujących.
Indeks: PERNIGOTTI295
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do przekładania i dekorowania o smaku truskawkowym z dodatkiem cukierków musujących. Doskonała do urozmaicania i dekorowania lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: EUROVANILLE13
Marka: EUROVANILLE
Organiczne laski wanilii zapakowane w wygodną szklaną tubkę z korkiem - idealne do przetworów na bazie mleka i wypieków. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru.
Indeks: EUROVANILLE11
Marka: EUROVANILLE
Pasta waniliowa z nasionami wanilii Bourbon z Madagaskaru - wytwarzana na bazie alkoholowego ekstraktu waniliowego. Uniwersalne zastosowanie w cukiernictwie.
Indeks: EUROVANILLE12
Marka: EUROVANILLE
Ekstrakt waniliowy o gęstej konsystencji wytwarzany ze strąków trzech rodzajów wanilii. Wykazuje odporność na działanie wysokich temperatur podczas gotowania i obróbki termicznej produktów.
Indeks: EUROVANILLE14
Marka: EUROVANILLE
Organiczny ekstrakt waniliowy na bazie syropu z cukru inwertowanego z ziarnami wanilii Bourbon. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru. Idealny do wyrobów cukierniczych na bazie mleka.
Indeks: EUROVANILLE07
Marka: EUROVANILLE
Organiczne laski wanilii - idealne do przetworów na bazie mleka i wypieków. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru o długości od 16 do 20 centymetrów.
Indeks: PODKŁADYCUK20
Proste i eleganckie - papierowe opakowanie na 3 sztuki makaroników. Wysuwana wkładka ułatwiająca pakowanie + transparentne okienko ładnie prezentujące zawartość.
Indeks: PODKŁADYCUK19
Proste i eleganckie - papierowe opakowanie na 6 sztuk makaroników. Wysuwana wkładka ułatwiająca pakowanie + transparentne okienko ładnie prezentujące zawartość.
Indeks: PODKŁADYCUK18
Proste i eleganckie - papierowe opakowanie na 12 sztuk makaroników. Wysuwana wkładka ułatwiająca pakowanie + transparentne okienko ładnie prezentujące zawartość.
Indeks: BABBI210
Marka: BABBI
Brzoskwiniowa pasta variegato z kawałkami owoców - doskonały smak bez dodatku cukru - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI209
Marka: BABBI
Żurawinowa pasta variegato z kawałkami owoców - doskonały smak bez dodatku cukru - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI212
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI211
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI189
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI206
Marka: BABBI
Seria chrupiących posypek o stabilnej konsystencji wytwarzanych z bezglutenowych kruchych ciasteczek. Przeznaczone do urozmaicania i dekorowania lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI204
Marka: BABBI
Seria chrupiących posypek o stabilnej konsystencji wytwarzanych z bezglutenowych kruchych ciasteczek. Przeznaczone do urozmaicania i dekorowania lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI205
Marka: BABBI
Seria chrupiących posypek o stabilnej konsystencji wytwarzanych z bezglutenowych kruchych ciasteczek. Przeznaczone do urozmaicania i dekorowania lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI213
Marka: BABBI
Seria chrupiących posypek o stabilnej konsystencji wytwarzanych z bezglutenowych kruchych ciasteczek. Przeznaczone do urozmaicania i dekorowania lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI137
Marka: BABBI
Kremowa pasta z pistacji i białej czekolady z chrupiącymi wafelkami i herbatnikami oraz praliną z karmelizowanych orzechów pistacjowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI141
Marka: BABBI
Kremowa pasta cytrynowa VARIEGATO z chrupiącymi wafelkami i kawałkami herbatników - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI138
Marka: BABBI
Kremowa pasta kokosowa z chrupiącymi wafelkami i wiórkami kokosowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI40
Marka: BABBI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI39
Marka: BABBI
Kremowa pasta kawowa z chrupiącymi wafelkami i praliną z karmelizowanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE289
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE291
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE293
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE290
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE292
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych. Z opakowania otrzymasz ok. 470 porcji po 70 g
Indeks: ICB15
Marka: ICB TECNOLOGIE
Profesjonalna mata wykonana z odpornego materiału teflonowego - przeznaczona do wypieku ciasta chlebowego i wyrobów cukierniczych. Arkusze do stosowania w piecach elektrycznych, konwekcyjnych i tunelowych.
Indeks: ICB13
Marka: ICB TECNOLOGIE
Cyfrowe urządzenie do topienia i podgrzewania czekolady o pojemności 6 litrów (jeden pojemnik). Bezwodny system ogrzewania zapewniający równomierne rozprowadzanie temperatury.
Indeks: ICB11
Marka: ICB TECNOLOGIE
Analogowe urządzenie do topienia i podgrzewania czekolady o pojemności 6 litrów (jeden pojemnik). Bezwodny system ogrzewania zapewniający równomierne rozprowadzanie temperatury.
Indeks: ICB14
Marka: ICB TECNOLOGIE
Analogowe urządzenie do topienia i podgrzewania polew czekolady o pojemności 4 litrów (dwa pojemniki). Bezwodny system ogrzewania zapewniający równomierne rozprowadzanie temperatury.
Indeks: DEKORPOL1061
Marka: DEKORPOL
Słodkie okrągłe beziki z nadrukiem spożywczym - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych.
Indeks: DEKORPOL1062
Marka: DEKORPOL
Słodkie okrągłe beziki z nadrukiem spożywczym - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych.
Indeks: DEKORPOL1071
Marka: DEKORPOL
Mini beziki w kolorze naturalnej bieli - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
Indeks: DEKORPOL1067
Marka: DEKORPOL
Mini beziki w kolorze naturalnej bieli - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
Indeks: DEKORPOL1079
Marka: DEKORPOL
Mini beziki w neonowych barwach - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
Indeks: DEKORPOL1080
Marka: DEKORPOL
Mini beziki w neonowych barwach - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
Indeks: DEKORPOL1077
Marka: DEKORPOL
Mini beziki w pastelowych barwach - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
Indeks: DEKORPOL1078
Marka: DEKORPOL
Mini beziki w pastelowych barwach - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
Indeks: DEKORPOL1073
Marka: DEKORPOL
Okrągłe bezy w pastelowych barwach - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
Indeks: DEKORPOL1072
Marka: DEKORPOL
Okrągłe bezy w pastelowych barwach - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
Indeks: DEKORPOL1069
Marka: DEKORPOL
Klasyczne bezy oprószone barwnikami spożywczymi - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
Indeks: DEKORPOL1070
Marka: DEKORPOL
Klasyczne bezy oprószone barwnikami spożywczymi - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
Indeks: DEKORPOL1068
Marka: DEKORPOL
Klasyczne bezy oprószone barwnikami spożywczymi - idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
Indeks: MONIN373
Marka: MONIN
Egzotyczne puree o smaku wyjątkowych owoców - jabuticaba. Oryginalny jagodowo-winogronowy smak i intensywna niebiesko-fioletowa barwa. Idealny dodatek do różnego rodzaju napojów i deserów.
Indeks: VALRHONA40
Marka: VALRHONA
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku i statusie kuwertury. Uniwersalna w zastosowaniu - idealna do nadawania smaku, formowania oraz polew.
Indeks: VALRHONA39
Marka: VALRHONA
Klasyczna mleczna czekolada o zrównoważonym smaku i statusie kuwertury. Uniwersalna w zastosowaniu - idealna do nadawania smaku, formowania oraz polew.
Indeks: MCH03
Marka: MASTERCHEM
Idealny do serwowania dekoracyjnych deserów - transparentny słoiczek z tworzywa ze srebrną nakretką.
Indeks: PJ415
Marka: PEJOT
SWEETOLINA™ - cukrowa plastelina w 20 jadalnych kolorach - bezpieczna dla dzieci alternatywa klasycznej plasteliny. Idealna do formowania figurek i innych ozdób, którymi śmiało można dekorować domowe wypieki.
Indeks: BARIMA126(1)
Marka: BARBARA LUIJCKX
Drobna i bardzo dekoracyjna posypka cukrowa w kolorze starego złota. Doskonała do dekoracji różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: BARIMA413(1)
Marka: BARBARA LUIJCKX
Drobna i bardzo dekoracyjna posypka cukrowa w kolorze srebrnym. Doskonała do dekoracji różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: BARIMA126(2)
Marka: BARBARA LUIJCKX
Drobna i bardzo dekoracyjna posypka cukrowa w kolorze naturalnej bieli. Doskonała do dekoracji różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: BARIMA133(1)
Marka: BARBARA LUIJCKX
Drobna i bardzo dekoracyjna posypka cukrowa - kolorowa. Doskonała do dekoracji różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: BARIMA37(1)
Marka: BARBARA LUIJCKX
Błyszczące perełki cukrowe o miękkiej konsystencji w kolorze starego złota - dekoracyjna posypka cukrowa. Idealne do dekoracji różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: BARIMA36(1)
Marka: BARBARA LUIJCKX
Błyszczące perełki cukrowe o miękkiej konsystencji w kolorze srebrnym - dekoracyjna posypka cukrowa. Idealne do dekoracji różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: BARIMA40(1)
Marka: BARBARA LUIJCKX
Błyszczące perełki cukrowe o miękkiej konsystencji w kolorze naturalnej bieli - dekoracyjna posypka cukrowa. Idealne do dekoracji różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: BARIMA199(1)
Marka: BARBARA LUIJCKX
Błyszczące perełki cukrowe o miękkiej konsystencji w kolorze niebieskim - dekoracyjna posypka cukrowa. Idealne do dekoracji różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: BARIMA132(1)
Marka: BARBARA LUIJCKX
Błyszczące perełki cukrowe o miękkiej konsystencji w kolorze różowym - dekoracyjna posypka cukrowa. Idealne do dekoracji różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: RÓŻNE297
Marka: FUN CAKES
Seria kolorowych długopisów wypełnionych jadanym tuszem - szybka i prosta personalizacja Twoich słodkich wyrobów.
Indeks: MONIN312(1)
Marka: MONIN
Seria gotowych do użycia sosów do dekoracji kaw z mlekiem oraz wyrobów cukierniczych. Wygodna butelka z dozownikiem zapewnia wygodę podczas pracy. Wydajne i bardzo efektowne dekorowanie.
Indeks: MODECOR694(2)
Marka: MODECOR
Błyszczący barwnik w postaci sprayu do dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej czy marcepanu. Produkt na bazie alkoholu etylowego, nie zawiera w składzie bieli tytanowej (E171).
Indeks: MODECOR1170
Marka: MODECOR
Błyszczący barwnik w postaci sprayu do dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej czy marcepanu. Produkt na bazie alkoholu etylowego, nie zawiera w składzie bieli tytanowej (E171).
Indeks: MODECOR1171
Marka: MODECOR
Błyszczący barwnik w postaci sprayu do dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej czy marcepanu. Produkt na bazie alkoholu etylowego, nie zawiera w składzie bieli tytanowej (E171).
Indeks: MODECOR102(1)
Marka: MODECOR
Seria strukturalnych barwników w sprayu o zmodyfikowanych składzie - nie zawierają dwutlenku tytanu. Intensywne kolory o strukturze zamszu do dekoracji zmrożonych powierzchni różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: MODECOR1198
Marka: MODECOR
Seria strukturalnych barwników w sprayu o zmodyfikowanych składzie - nie zawierają dwutlenku tytanu. Intensywne kolory o strukturze zamszu do dekoracji zmrożonych powierzchni różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: MODECOR662(1)
Marka: MODECOR
Seria strukturalnych barwników w sprayu o zmodyfikowanych składzie - nie zawierają dwutlenku tytanu. Intensywne kolory o strukturze zamszu do dekoracji zmrożonych powierzchni różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: MODECOR1162
Marka: MODECOR
Seria strukturalnych barwników w sprayu o zmodyfikowanych składzie - nie zawierają dwutlenku tytanu. Intensywne kolory o strukturze zamszu do dekoracji zmrożonych powierzchni różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: MODECOR662(2)
Marka: MODECOR
Seria strukturalnych barwników w sprayu o zmodyfikowanych składzie - nie zawierają dwutlenku tytanu. Intensywne kolory o strukturze zamszu do dekoracji zmrożonych powierzchni różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.