Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Stabilizatory nazywane też fondy do śmietan stosowane są powszechnie do utrzymania w odpowiedniej konsystencji desery przygotowywane na bazie bitej śmietany. Doskonale sprawdzają się zarówno przy deserach eksponowanych w witrynach i gablotach cukierniczych, jak również przy mrożonych produktach często przygotowywanych na monoporcje i desery robione w formach silikonowych. Uniwersalność Fondów pozwala przygotować wiele smaków i bardzo oryginalnych receptur przy wykorzystaniu bardzo wysokiej jakości stabilizatorów do śmietan np. amerykańskiej firmy Dawn, posiadającej wiele certyfikatów tzw. „Czystych etykiet” na bazie tylko naturalnych składników.
Jest 19 produktów.
Indeks: DAWN33
Marka: Dawn
Indeks: DAWN132
Marka: Dawn
Indeks: DAWN93
Marka: Dawn
Indeks: DAWN81
Marka: Dawn
Indeks: DAWN239
Marka: Dawn
Indeks: DAWN207(1)
Marka: Dawn
Indeks: DAWN139(1)
Marka: Dawn
Indeks: BARIMA157
Marka: DREIDOPPEL
Produkt na bazie cukru i żelatyny o neutralnym smaku - przeznaczony do stabilizowania słodzonej bitej śmietany, kremów cukierniczych oraz tortów i deserów musowych.
Indeks: BARIMA157(1)
Marka: DREIDOPPEL
Produkt na bazie mielonych wodorostów o neutralnym smaku - przeznaczony do stabilizowania wegańskich kremów i musów. Roślinna alternatywa dla żelatyny.