Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu. (produkt konfekcjonowany)
Czekolada do fontanny - zachwycające rozwiązanie na wyjątkowe okazje
Wybór najlepszej czekolady do fontanny wiąże się z szeregiem rozważań. Warto wziąć pod uwagę kilka istotnych kwestii, dzięki którym podjęcie optymalnej decyzji zakupowej nie będzie większym problemem. Dostępna w naszej ofercie czekolada do fontanny wyróżnia się swoją jakością. Wyjątkowy smak i aromat sprawiają, że tak przygotowany deser będzie nie tylko rozkoszą dla kubków smakowych, ale również zapierającym dech w piersiach widowiskiem. Czekoladowe fondue to niepowtarzalny i wyjątkowy pomysł na uwiecznienie najcudowniejszych okazji, jednak, by było to możliwe, warto zaopatrzyć się w najlepszą czekoladę do fontanny.
Czekolada do fontanny - cena
Znajdująca się w naszej ofercie czekolada do fontanny to produkt zawierający wyższą zawartość masła kakaowego, w wyniku czego charakteryzuje się większą płynnością. W przeciwieństwie do tradycyjnych czekolad nie ma potrzeby dodawania do niej większej ilości oleju. Wśród oferowanych przez nasz produktów znajdują się głównie czekolady mleczne oraz deserowe, odznaczające się odpowiednią płynnością i korzystnymi cenami. Ich wysokość jest w pełni adekwatna do jakości, dzięki czemu nasi klienci nie muszą obawiać się o nadwyrężenie swojego budżetu.
Najlepsza czekolada do fontanny - opinie
Dostępna na naszej stronie czekolada do fontanny to produkt zyskujące mnóstwo pozytywnych opinii. Swoją popularność zawdzięcza wysokiej jakości, odpowiedniej zawartości kakao i właściwej płynności. Jesteśmy przekonani, że wybierając znajdującą się w naszym asortymencie czekoladę do fontanny, klient może zyskać gwarancję zaopatrzenia się w najlepszej klasy produkt.
Czekolada do fontanny - jaką czekoladę wybrać?
Wybór konkretnej czekolady do fontanny nie jest skomplikowanym zadaniem, jednak niezwykle istotne jest, by wziąć pod uwagę podczas jego dokonywania liczbę gości oraz pojemność akcesorium. Dzięki temu nie będzie trzeba obawiać się o zakup nieodpowiedniej ilości. Oferowane przez nas czekolady to wyselekcjonowane produkty, które spełnią oczekiwania wszystkich klientów. Dobrej jakości czekolada jest kluczową kwestią dla właściwego działania fontanny.
Zastosowanie tradycyjnych czekolad może nie przynieść odpowiednich efektów, ponieważ nie charakteryzują się one odpowiednią płynnością. Proponowane przez nas artykuły posiadają skład pozwalający na efektowne spływanie czekolady po kolejnych piętrach fontanny. To jedna z gwarancji zapewnienia gościom niepowtarzalnych atrakcji, dzięki którym wydarzenie z pewnością pozostanie w ich pamięci na długi czas.
Jest 20 produktów.
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu.
Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy. (produkt konfekcjonowany)
Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy.
op. 10 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811 CALLEBAUT 811NV-01B
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
5 kg NACAR 30.3% CHW-O35NACA-D38 CHOCOVIC biała czekolada easymelt o wysokiej zawartości mleka
Biała czekolada o wysokiej płynności i charakterystycznym mlecznym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
5 kg ZEYLON 36.5% CHM-Q89CEYL-D38 CHOCOVIC mleczna czekolada easymelt o zrównoważonym smaku
Klasyczna mleczna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
5 kg TOBADO 64.5% CHD-Q84TOBA-D38 CHOCOVIC ciemna czekolada easymelt o zrównoważonej słodyczy
Ciemna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym słodkim smaku z wyczuwalną goryczką. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
1kg Czekolada 33% MLECZNA SICAO CHM-T92941-575 Barry Callebaut
Czekolada z linii SICAO o 3 kroplach płynności. Ekonomiczna, polecana do ganache i musów.
op. 1 kg Czekolada mleczna 32% AE49DL Master Martini - uniwersalna mleczna czekolada w dyskach
Mleczna czekolada w dyskach do profesjonalnego zastosowania! Idealna do produkcji pralin i tabliczek czekolady oraz pokrywania i oblewania wypieków.
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Kuwertura czekoladowa o niskiej płynności. Idealna jako baza do ganache, musów i kremów oraz jako dodatek do wypieków. Nadaje deserom intensywny smak i pozwala uzyskać zwartą i aksamitną konsystencję.
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany. Kuwertura czekoladowa o wysokiej płynności, idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Zastosujesz ją także jako aromatyczny składnik zabiegów w salonach odnowy biologicznej.
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany. Kuwertura czekoladowa o wysokiej płynności, idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Zastosujesz ją także jako aromatyczny składnik zabiegów w salonach odnowy biologicznej.
3 kg CZEKOLADA BIAŁA 29% CHB28XXB3 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady
Biała czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Ważne! Wysyłki w pojemnikach z suchym lodem realizujemy od 48 godzin od momentu złożenia zamówienia! Styropianowy pojemnik termoizolacyjny do transportu i przechowywania. Styropianowy pojemnik transportowy. Pozwala na zabezpieczenie produktów przed działaniem wysokiej temperatury, minimalizuje wahania temperatury. Zabezpiecz swoją przesyłkę przed upałami!
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany. Kuwertura czekoladowa o wysokiej płynności, idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Zastosujesz ją także jako aromatyczny składnik zabiegów w salonach odnowy biologicznej.