Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Jest 26 produktów.
Indeks: CALLEBAUT54
Marka: CALLEBAUT
Baza do lodów czekoladowych.
Indeks: CALLEBAUT58
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BABBI116
Marka: BABBI
Indeks: BABBI125
Marka: BABBI
Indeks: BABBI109
Marka: BABBI
Indeks: BABBI127
Marka: BABBI
Indeks: BABBI88
Marka: BABBI
Indeks: BABBI128
Marka: BABBI
Indeks: BABBI107
Marka: BABBI
Indeks: BABBI108
Marka: BABBI
Indeks: BABBI124
Marka: BABBI
Indeks: BABBI123
Marka: BABBI
Indeks: BABBI110
Marka: BABBI
Indeks: BABBI111
Marka: BABBI
Indeks: BABBI87
Marka: BABBI
Indeks: BABBI89
Marka: BABBI
Indeks: BABBI08
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL230
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów czekoladowych
Indeks: PERNIGOTTI216
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI217
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna mieszanka do produkcji intensywnie czekoladowych lodów bez dodatku cukru. Przeznaczona do produkcji metodą tradycyjną. Mieszankę wystarczy połączyć z gorącą wodą w odpowiednich proporcjach i dokładnie wymieszać przy użyciu miksera.
Indeks: PERNIGOTTI191
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna baza do produkcji aromatycznych lodów karmelowych o kremowej konsystencji. Przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz do produkcji lodów włoskich w automatach.
Indeks: PERNIGOTTI60
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna mieszanka do produkcji intensywnie czekoladowych lodów. Przeznaczona do produkcji metodą tradycyjną. Mieszankę wystarczy połączyć z gorącą wodą w odpowiednich proporcjach i dokładnie wymieszać przy użyciu miksera.
Indeks: PERNIGOTTI134
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna mieszanka do produkcji intensywnie czekoladowych lodów. Przeznaczona do produkcji metodą tradycyjną. Mieszankę wystarczy połączyć z gorącą wodą w odpowiednich proporcjach i dokładnie wymieszać przy użyciu miksera.
Indeks: PERNIGOTTI150
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna mieszanka do produkcji intensywnie czekoladowych lodów (z kakao pochodzącego z Santo Domingo). Przeznaczona do produkcji metodą tradycyjną. Mieszankę wystarczy połączyć z gorącą wodą w odpowiednich proporcjach i dokładnie wymieszać przy użyciu miksera.
Indeks: PERNIGOTTI147
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna mieszanka do produkcji kremowych lodów o smaku białej czekolady. Przeznaczona do produkcji metodą tradycyjną. Mieszankę wystarczy połączyć z gorącą wodą w odpowiednich proporcjach i dokładnie wymieszać przy użyciu miksera.
Indeks: PERNIGOTTI165
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna baza do produkcji lodów o charakterystycznym smaku sera ricotta. Baza doskonale sprawdzi się do tworzenia lodów o smaku inspirowanym tradycyjnym włoskim ciastem - cassata siciliana.