Zrównoważona mleczna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Kuwertura czekoladowa o optymalnej płynności i uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Czekolada do masaży SPA
Czekolada to jeden z najpopularniejszych wyrobów cukierniczych, którego głównymi składnikami jest miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy oraz tłuszcz cukierniczy. Wykorzystuje się ją nie tylko jako smakołyk, ale także jako produkt stosowany przy masażach w SPA.
Oferowane przez nas produkty bogate są w szereg nawilżających składników odżywczych, tj. naturalne oleje czy zwiększona zawartość masła kakaowego. Dzięki temu mogą być z powodzeniem wykorzystane przy realizacji usług SPA.
Czekolada do masażu ciała – czym różni się od czekolady spożywczej?
Czekolada do masażu SPA posiada unikatowy skład, który zapewnia pielęgnację skóry, relaksację oraz intensywny, przyjemny aromat. Warto pamiętać, że formuła produktów z tej kategorii praktycznie niczym nie różni się od składu tych przystosowanych do spożycia.
Ilości składników nawilżających i natłuszczających produktu jest tak sama jak w przypadku czekolad przeznaczonych do wyrobów cukierniczych. Czekolada do masażu powinna być płynna. Dzięki postaci kaletek łatwo rozpuszcza się, co znacząco ułatwia aplikację na skórze podczas masażu.
Najodpowiedniejszą czekoladą do masażu jest ciemna, zawierająca dużą ilość miazgi kakaowej i tłuszczu kakaowego. To te dwa składniki maja największe właściwości dla skóry.
Czekolada do masażu SPA – nasza oferta
Zabiegi relaksacyjne z wykorzystaniem czekolady do masażu stanowią niezwykle źródło energii dla ciała i umysłu. Oferowane przez nas produkty przystosowane są do podgrzewania (np. w formie kąpieli wodnej czy z wykorzystaniem specjalnego podgrzewacza). Skład czekolady do masażu jest starannie dobrany, aby zapewnić najwyższą jakość zabiegów w SPA.
Dostępna na stronie czekolada jest zgodna z normami spożywczymi, a ponadto dostosowana do potrzeb skóry ciała. Produkt występuje w różnych pojemnościach. W naszej ofercie znajdują się czekoladowe pastylki/granulki od wielu cenionych na rynku producentów.
Czekolada do masażu ciała – realizacja zamówienia
Decydując się na zakupy w naszym sklepie, klienci otrzymują gwarancję najwyższej jakości obsługi. Zamówienia realizowane są w sposób sprawny i terminowy. Zapewniamy też bezpieczny przebieg transakcji oraz ekspresową wysyłkę na wskazany przez klienta adres.
Zaznaczamy, że w okresie letnim czekolada narażona jest na rozpuszczenie. Aby mieć gwarancję, że produkt dotrze do Państwa w odpowiedniej formie, zalecamy wybór styropianowego opakowania. Jest ono dostępne osobno w sprzedaży na naszej stronie.
Czekolada do masażu – cena i opinie konsumentów
W przypadku czekolady do masażu cena opakowania uwarunkowana jest przede wszystkim jego wielkością, a także składem produktu. Co więcej, od samego początku naszej działalności stawiamy na różnorodność asortymentową, a także najlepszy stosunek kosztu do jakości.
W przypadku jakichkolwiek pytań co do sposobów realizacji zamówienia serdecznie zapraszamy do kontaktu. Wysoką jakość naszych usług sprzedażowych potwierdzają opinie setek zadowolonych klientów. Stawiamy zarówno na potrzeby cukierników, jak i osób prowadzących salony SPA, w których dostępna jest usługa masażu z wykorzystaniem czekolady.
Jest 16 produktów.
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Kuwertura czekoladowa o niskiej płynności. Idealna jako baza do ganache, musów i kremów oraz jako dodatek do wypieków. Nadaje deserom intensywny smak i pozwala uzyskać zwartą i aksamitną konsystencję.
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Kuwertura czekoladowa o niskiej płynności. Idealna jako baza do ganache, musów i kremów oraz jako dodatek do wypieków. Nadaje deserom intensywny smak i pozwala uzyskać zwartą i aksamitną konsystencję. Ciemna czekolada wytwarzana w formie bloku, czyli dużej tabliczki czekolady.
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Kuwertura czekoladowa o niskiej płynności. Idealna jako baza do ganache, musów i kremów oraz jako dodatek do wypieków. Nadaje deserom intensywny smak i pozwala uzyskać zwartą i aksamitną konsystencję.
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany. Kuwertura czekoladowa o wysokiej płynności, idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Zastosujesz ją także jako aromatyczny składnik zabiegów w salonach odnowy biologicznej.
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany. Kuwertura czekoladowa o wysokiej płynności, idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Zastosujesz ją także jako aromatyczny składnik zabiegów w salonach odnowy biologicznej.
Uniwersalna w zastosowaniu ciemna czekolada cukiernicza. Kuwertura czekoladowa o zawartości kakao minimum 57%. Czekolada w postaci wygodnych do rozpuszczania pastylek, Ciemna czekolada o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i kosmetyce!
2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811 CALLEBAUT 811-E4-U71
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
op. 10 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811 CALLEBAUT 811NV-01B
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Zrównoważona ciemna czekolada o uniwersalnej płynności i wszechstronnym zastosowaniu. Idealna do formowania i oblewania wyrobów cukierniczych. Zastosujesz ją także jako aromatyczny składnik zabiegów w salonach odnowy biologicznej.
op. 1 kg Ciemna czekolada 55% Excellence Cacao Barry - CHD-R55EXEL-E4-U72 - produkt konfekcjonowany
Czekolada Excellence 55% od Cacao Barry. Wyjątkowy smak i aksamitna konsystencja. Czekolada w kilogramowym opakowaniu idealnym do użytku domowego.
1.0 kg BIO BOTANIKA 75.2% BY IGOR ZARITSKYI - EKOLOGICZNA CIEMNA CZEKOLADA
Bio Botanika by Igor Zaritskyi - ekologiczna ciemna czekolada, "energia słońca z Madagaskaru z delikatną goryczką i świeżą kwasowością egzotycznych i ekologicznych roślin".
Ważne! Wysyłki w pojemnikach z suchym lodem realizujemy od 48 godzin od momentu złożenia zamówienia! Styropianowy pojemnik termoizolacyjny do transportu i przechowywania. Styropianowy pojemnik transportowy. Pozwala na zabezpieczenie produktów przed działaniem wysokiej temperatury, minimalizuje wahania temperatury. Zabezpiecz swoją przesyłkę przed upałami!
op. 1 kg BIO BOTANIKA 75.2% BY IGOR ZARITSKYI - EKOLOGICZNA CIEMNA CZEKOLADA
15.11.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Bio Botanika by Igor Zaritskyi - ekologiczna ciemna czekolada, "energia słońca z Madagaskaru z delikatną goryczką i świeżą kwasowością egzotycznych i ekologicznych roślin".
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany. Kuwertura czekoladowa o wysokiej płynności, idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Zastosujesz ją także jako aromatyczny składnik zabiegów w salonach odnowy biologicznej.