op. 1.25 kg FruttaFrutta Mango con pezzi - 11549 Babbi - kompletna mieszanka do lodów mango z kawałkami owoców

Seria kompletnych mieszanek do produkcji sorbetów i lodów owocowych oraz miękkich lodów z automatu. Gotowe do użycia, produkt wystarczy połączyć w odpowiednich proporcjach z wodą (z ewentualnym dodatkiem świeżych lub mrożonych owoców).  FruttaFrutta Mango con pezzi, to doskonale zbilansowana mieszanka do lodów i sorbetów mango. Mieszanka zawiera liofilizowany przecier owocowy oraz liofilizowane kawałki owoców mango.

Cena 160,00 zł
128,00 zł / 1 kg

op. 1.25 kg FruttaFrutta Mela Verde - 11516 Babbi - kompletna mieszanka do lodów i sorbetów - zielone jabłko

Seria kompletnych mieszanek do produkcji sorbetów i lodów owocowych oraz miękkich lodów z automatu. Gotowe do użycia, produkt wystarczy połączyć w odpowiednich proporcjach z wodą (z ewentualnym dodatkiem świeżych lub mrożonych owoców).  FruttaFrutta Mela Verde, to doskonale zbilansowana mieszanka do lodów i sorbetów o smaku zielonego jabłka. Mieszanka zawiera suszony sok owocowy.

Cena 103,13 zł
82,50 zł / 1 kg

op. 3 kg Amatika Blanche 35% Valrhona - wegańska biała czekolada o słodkich migdałowych nutach - kaletki

Wegańska biała czekolada do Twoich roślinnych przepisów. Amatika Blanche, to pierwsza biała kuwertura bazująca wyłącznie na składnikach pochodzenia roślinnego. Wegańska biała czekolada o kremowej konsystencji i łagodnym smaku z wyczuwalnymi słodkimi nutami migdałów. Delikatnie orzechowy smak oraz atrakcyjna jasna barwa, idealnie dopełniają wegańskie słodkie przepisy. Amatika Blanche, to najsmaczniejsza i najbardziej kremowa alternatywa dla białej czekolady. Mleko w czekoladzie zostało zastąpione roślinną alternatywą w postaci odtłuszczonej mąki migdałowej.

Cena 833,50 zł
277,83 zł / 1 kg

op. 1 kg Amatika Blanche 35% Valrhona - wegańska biała czekolada o słodkich migdałowych nutach - kuwertura w kaletkach

Wegańska biała czekolada do Twoich roślinnych przepisów. Amatika Blanche, to pierwsza biała kuwertura bazująca wyłącznie na składnikach pochodzenia roślinnego. Wegańska biała czekolada o kremowej konsystencji i łagodnym smaku z wyczuwalnymi słodkimi nutami migdałów. Delikatnie orzechowy smak oraz atrakcyjna jasna barwa, idealnie dopełniają wegańskie słodkie przepisy. Amatika Blanche, to najsmaczniejsza i najbardziej kremowa alternatywa dla białej czekolady. Mleko w czekoladzie zostało zastąpione roślinną alternatywą w postaci odtłuszczonej mąki migdałowej.

Cena 292,00 zł
292,00 zł / 1 kg
-75% Obniżka
op. 3 kg GIANDUIA DI ARACHIDE 12092291 PERNIGOTTI pasta gianduia z wysoką zawartością orzechów arachidowych

op. 3 kg GIANDUIA DI ARACHIDE 12092291 PERNIGOTTI pasta gianduia z wysoką zawartością orzechów arachidowych

17.12.2025 TERIMN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Kremowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych - gianduia o smaku orzechów arachidowych - 50% zawartość pasty z orzechów ziemnych. Doskonałe połączenie orzechów arachidowych z kakao i orzechami laskowymi.

Cena 105,00 zł Cena podstawowa 420,00 zł
35,00 zł / 1 kg
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 420,00 zł
-90% Nowy Obniżka
kompletna baza do sorbetów i deserów mrożonych o konsystencji syropu

op. 1.25 kg SOLUZIONE FRUTTA GIUBILEO PC670 COMPRITAL naturalna baza w postaci syropu do sorbetów i deserów mrożonych

23.11.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Naturalna baza w postaci syropu (o płynnej konsystencji) do produkcji sorbetów i deserów mrożonych. Pozwala na produkcję lodów wegańskich. Przeznaczona do stosowania na zimno.

Cena 4,47 zł Cena podstawowa 44,69 zł
3,58 zł / 1 kg
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 44,69 zł