DRODZY KLIENCI. W SEZONIE LETNIM PODCZAS UPAŁÓW CZEKOLADA NARAŻONA JEST NA ROZPUSZCZENIE POD WPŁYWEM WYSOKICH TEMPERATUR. JEŻELI CHCĄ PAŃSTWO MIEĆ GWARANCJĘ NIE ZMIENIONEJ POSTACI CZEKOLADY PROSZĘ WYBRAĆ DODATKOWO OPAKOWANIE STYROPIANOWE DO TRANSPORTU. W PRZECIWNYM NIE PONOSIMY ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA STAN W JAKIM DOTRZE DO PAŃSTWA ZAMÓWIONY TOWAR!...
DRODZY KLIENCI. W SEZONIE LETNIM PODCZAS UPAŁÓW CZEKOLADA NARAŻONA JEST NA ROZPUSZCZENIE POD WPŁYWEM WYSOKICH TEMPERATUR. JEŻELI CHCĄ PAŃSTWO MIEĆ GWARANCJĘ NIE ZMIENIONEJ POSTACI CZEKOLADY PROSZĘ WYBRAĆ DODATKOWO OPAKOWANIE STYROPIANOWE DO TRANSPORTU. W PRZECIWNYM NIE PONOSIMY ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA STAN W JAKIM DOTRZE DO PAŃSTWA ZAMÓWIONY TOWAR! ZE SWOJEJ STRONY ZAPEWNIAMY, ŻE DOKŁADAMY WSZELKICH STARAŃ BY MOŻLIWIE NAJLEPIEJ ZABEZPIECZYĆ PRZESYŁKĘ, JEDNAKŻE TRANSPORT W WYSOKICH TEMPERATURACH NIE SPRZYJA WARUNKOM ZACHOWANIA NIEZMIENIONEJ POSTACI CZEKOLADY I PRODUKTÓW ŁATWO TOPLIWYCH.
Posypki czekoladowe to wybór z pośród szeregu dekoracji wykonanych z czekolady. Zaliczają się do nich: wiórki czekoladowe klasyczne z białej, mlecznej i ciemnej czekolady- wiórki kolorowe i smakowe, mikro wiórki- igiełki czekoladowe, spaghetti czekoladowe- mikro krople, perełki z herbatnika oblanego czekoladą Crispearls. Wszystkie są doskonałą alternatywą dla posypek cukrowych. Wzbogacają torty, ciasta i desery, nadając im elegancji!
Korpusy czekoladowe są alternatywą dla wylewanych form do pralin. Cieniutka skorupka korpusu w kształcie kuli z otworem, daje możliwość pracy bezpośrednio z nadzieniem. Wystarczy przygotować dowolny ganach i wypełnić korpus czekolady. Otwór zamykamy czekoladą, a następnie całość obtaczamy w czekoladzie. W zależności od wybranej koncepcji i smaku, czekoladową kulkę można obtoczyć jeszcze w wybranej posypce lub udekorować ją punktowo.
Kora czekoladowa jest doskonałym wzorem do dekoracji boków tortu i ciast. Jej nieregularność i struktura pozwala w kreatywny, fantazyjny sposób udekorować słodki wypiek, nadając tym samym elegancji wygląd.
Ażurki to delikatne, eleganckie dekoracje z czekolady. Doskonałe do dekoracji tortów, monoporcji czy deserów lodowych.
Kulki czekoladowe o różnorodnym zabarwieniu do dekoracji tortów, monoporcji, deserów.
Ołówki czekoladowe są jedną z najbardziej lubianych dekoracji przez cukierników. Cieniutko zrolowana czekolada przypomina swym kształtem cygaretkę albo ołówek. Czekoladowe ołówki są fantastycznym wykończeniem wszelkiego rodzaju deserów i tortów. Nadają finezji i elegancji. Wykonane z różnego rodzaju czekolady białej, mlecznej lub ciemnej mogą być we wzory lub całkowicie gładkie.
Dekoracje czekoladowe podnoszą wartość wizualną, smakową i dodają elegancji wyrobom cukierniczym. Gotowe, dostępne w wielu wzorach wystarczy ułożyć na torcie, deserze lub cieście. Wyjątkowego uroku dodają kwiaty czekoladowe, wachlarze i liście czekoladowe, dostępne w różnych kolorach i kształtach z czekolady.
Nieregularne kształty, wymyślne wzory, różne struktury i kolory, zapewnią niepowtarzalność i w kreatywnym dekorowaniu tortów, ciast i deserów. Wykonane z czekolady wzbogacają nie tylko walory wizualne wyrobów, ale również podnoszą wartości smakowe, uszlachetniając produkty. Polecane jako gotowe do szybkiego, efektownego dekorowania czekoladą.