Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Produkty bez cukru do lodów i cukiernictwa
Seria produktów stworzonych z dbałości o najbardziej wymagających klientów oraz ich stale zmieniające się nawyki i potrzeby żywieniowe. Z połączenia tradycji i innowacji postały produkty "bez dodatku cukru" - nowa odsłona produktów bez utraty smaku i jakości.
W asortymencie pozwalającym na produkcję lodów bez dodatku cukru znajdują się komponenty zawierające substancje słodzące (poliole).
Dostępne są również produkty nie zawierające białego cukru - sacharozy, który został zastąpiony brązowym cukrem trzcinowym oraz cukrem winogronowym.
Produkty do tworzenia lodów bez dodatku cukru
W tej kategorii znajduje się szeroki wybór składników, które umożliwiają przygotowywanie pysznych i zdrowszych lodów bez konieczności dodawania tradycyjnego białego cukru. Wśród dostępnych produktów znajdują się pasty, mieszanki, koncentraty spożywcze oraz inne substancje słodzące, doskonale zastępujące tradycyjny słodzik.
Te produkty, oprócz zapewnienia słodkiego smaku, mają również na celu zachowanie jak najwyższej jakości lodów przy jednoczesnym ograniczeniu ilości dodanych cukrów. Pasty i mieszanki są starannie przygotowane, aby zapewnić odpowiednią konsystencję oraz teksturę, gwarantując wspaniałe doznania smakowe.
Produkty do lodów bez dodatku cukru
Koncentraty spożywcze w tej kategorii są również dostępne w różnych smakach. To pozwala na kreatywne eksperymentowanie i tworzenie unikalnych kompozycji lodów. Bez dodatku tradycyjnego cukru te koncentraty dodają smaku i aromatu, podkreślając naturalną słodycz owoców oraz innych składników.
Dzięki produktom do lodów bez dodatku cukru można cieszyć się pysznymi i zdrowszymi deserami, które zachwycają smakiem oraz są lepiej dostosowane do różnych preferencji dietetycznych. Bez względu na to, czy jesteś fanem tradycyjnych wariantów, czy też eksperymentujesz z nowymi kombinacjami, produkty te pozwalają na pełną swobodę tworzenia. Dzięki nim istnieje możliwość cieszenia się lodami w najbardziej smakowity sposób.
Wszystkie produkty dostępne w tej kategorii są starannie wyselekcjonowane, aby zapewnić najwyższą jakość i satysfakcję z użytkowania. Dzięki nim można cieszyć się pysznymi, zdrowszymi lodami, nie rezygnując z doskonałego smaku czy konsystencji.
Niezależnie od preferencji smakowych nasze produkty zapewnią niezapomniane doznania kulinarne. Warto zanurzyć się w świecie smaków bez dodatku cukru i odkryć możliwości, jakie oferuje prezentowana oferta.
Jest 32 produktów.
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
op. 1 kg RÓŻOWA GUMA BALONOWA 110002 SEMPRE koncentrat spożywczy w proszku - bez dodatku sacharozy
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych. Z opakowania otrzymasz ok. 470 porcji po 70 g
1 kg BASE LATTE B-FREE 14853 BABBI kompletna baza do produkcji lodów mlecznych bez dodatku cukru
Doskonale zbilansowana kompletna baza do produkcji mlecznych lodów o smaku śmietankowym - bez dodatku cukru (produkt zawiera naturalnie występujące cukry oraz substancje słodzące).
Stabilizator do mlecznych lodów rzemieślniczych do stosowania w procesie na gorąco. Nie zawiera dodatku białek mleka, tłuszczu i aromatów.
Stabilizator do mlecznych lodów rzemieślniczych do stosowania w procesie na gorąco. Wzbogacony mieszanką włókien roślinnych w celu spowolnienia procesu topnienia lodów.
Doskonale zbilansowana kompletna baza do produkcji lodów - bezglutenowych, wegańskich i bez dodatku cukru. Mieszanka na bazie polioli, ryżu i białek soi z dodatkiem glikozydów stewiolowych.
1.25 kg FRUTTAFRUTTA MATCHA B-FREE 11607 BABBI kompletna baza do sorbetów bez dodatku cukru
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania sorbetów o smaku zielonej herbaty (Matcha) bez dodatku cukru.
1 kg NEUTRO UNIVERSALE 5 14683 BABBI stabilizator do lodów mlecznych i sorbetów bez emulgatorów
Stabilizator do tradycyjnych lodów rzemieślniczych oraz sorbetów - może być stosowany w procesie na zimno oraz na gorąco. Nie zawiera dodatku białek mleka, tłuszczu, aromatów i emulgatorów.
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
op. 3 kg Variegato Albicocca B-Free 1230149 Babbi - morelowa pasta cukiernicza - bez dodatku cukrów
Morelowa pasta variegato bez dodatku cukru. Zawiera substancje słodzące i naturalnie występujące cukry. Przeznaczona do przekładania i dekorowania lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
3 kg VARIEGATO PESCA B-FREE 12670 BABBI brzoskwiniowa pasta do przekładania bez dodatku cukru
Brzoskwiniowa pasta variegato z kawałkami owoców - doskonały smak bez dodatku cukru - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
3 kg VARIEGATO CRANBERRY B-FREE 12671 BABBI żurawinowa pasta do przekładania bez dodatku cukru
Żurawinowa pasta variegato z kawałkami owoców - doskonały smak bez dodatku cukru - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
1 kg GIUBILEO LATTE B211A COMPRITAL naturalna baza do lodów mlecznych do stosowania na gorąco
Baza do lodów mlecznych oparta na naturalnych składnikach. Produkt bez dodatku tłuszczy pochodzenia roślinnego, emulgatorów i sztucznych aromatów. Przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych.
1 kg MASCARGEL GIUBILEO P408A COPRITAL mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku
Aromatyczna mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku - pozwala na produkcję kremowych lodów o charakterystycznym smaku.
Baza do sorbetów oparta na naturalnych składnikach pochodzenia roślinnego. Pozwala na produkcję lodów wegańskich. Przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych.
Mieszanka w proszku do sporządzania lodów i sorbetów o smaku zielonej herbaty - Matcha. Produkt o wysokiej zawartości sproszkowanej zielonej herbaty z dodatkiem cukru trzcinowego i błonnika roślinnego.
op. 3 kg Cocco Giubileo Comprital - pasta kokosowa z cukrem trzcinowym i gronowym - nr. kat. PC634PB
Pasta kokosowa z serii Giubileo Experience. Produkt słodzony cukrem trzcinowym i winogronowym. Przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Pasta waniliowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
3 kg PASTA GIUBILEO TIRAMISU PC629PB COMPRITAL pasta smakowa z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta tiramisu z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Pasta słony karmel z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
3 kg PASTA CANNELLA GIUBILEO PC627PB COMPRITAL pasta cynamonowa z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta cynamonowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
3 kg PASTA MENTA PIPERITA GIUBILEO PC628PB COMPRITAL pasta miętowa z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta miętowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
3 kg PASTA ROSA GIUBILEO PC434P COMPRITAL pasta różana z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta różana z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
3 kg PASTA GIUBILEO CAFFE DEL NONNO PC626PB COMPRITAL pasta kawowa z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta kawowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.