Indeks: MONALISA50
Marka: MONA LISA
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z BIAŁEJ CZEKOLADY CHW-TS-19952E0-999 Monalisa
0,97 zł / 1 szt.
Korpusy czekoladowe są alternatywą dla wylewanych form do pralin. Cieniutka skorupka korpusu w kształcie kuli z otworem, daje możliwość pracy bezpośrednio z nadzieniem. Wystarczy przygotować dowolny ganach i wypełnić korpus czekolady. Otwór zamykamy czekoladą, a następnie całość obtaczamy w czekoladzie. W zależności od wybranej koncepcji i smaku, czekoladową kulkę można obtoczyć jeszcze w wybranej posypce lub udekorować ją punktowo.
Korpusy czekoladowe do pralin – proste i szybkie!
Oferowane przez nasz sklep chrupiące korpusy czekoladowe do pralin wykonane są w 100% z przepysznej, aksamitnej mlecznej, ciemnej, a także białej czekolady belgijskiej o najwyższej jakości. Dzięki opanowanej przez lata recepturze oferowane przez nas korpusy do pralin posiadają nie tylko zniewalający smak, ale także charakteryzują się doskonałą łamliwością. Naszym klientom oferujemy różne rozmiary korpusów, które znakomicie nadadzą się to wytwarzania trufli, przekąsek, a nawet czekoladowych lizaków. Korpusy czekoladowe do pralin znajdujące się w naszym sklepie doskonale sprawdzą się zarówno do wyrobów domowych, jak i profesjonalnych wyrobów cukierniczych.
Korpusy do pralin - cena
Dzięki oferowanym przez nas korpusom czekoladowym do pralin każdy miłośnik tych czekoladowych słodkości może w łatwy sposób tworzyć ich najróżniejsze rodzaje. Cały proces tworzenia trufli przy pomocy korpusów czekoladowych do pralin jest niezwykle prosty. Dodatkowym atutem oferowanych przez nas korpusów do pralin jest możliwość wypełnienia ich środka dowolnym nadzieniem. Sam decyduj o smaku swoich pralin!
W czekoladowych kuleczkach możesz umieścić zarówno dodatki owocowe, alkoholowe, czy też te o smaku orzechowym. Gdy już zdecydujesz się na wybór konkretnego nadzienia i wypełnisz nim truflową kuleczkę, nadejdzie moment, w którym należy zamknąć nadzienie czekoladą, dzięki czemu korpus zamienia się w idealną kulkę, którą z powodzeniem można udekorować dowolną posypką!
Korpusy czekoladowe do pralin – opinie
Wzbogacające naszą ofertę korpusy czekoladowe do pralin cieszą się niezmiennie dobrą opinią oraz niezwykłą popularnością zarówno wśród smakoszy próbujących swoich sił w domowych warunkach, jak i tych, którzy na co dzień specjalizują się w wyrobach cukierniczych!
Zastosowanie czekoladowych korpusów do pralin jest gwarancją uzyskania idealnego kształtu kuleczki, w której zamknięte jest nadzienie, zapierające dech w piersiach swym smakiem! Od dziś tworzenie pralinek będzie niezwykle proste, a także przyjemne. Możesz śmiało zaangażować całą rodzinę do wspólnego tworzenia tych wybitnych słodkości! Każdy z Was może wybrać zarówno smak nadzienia swojej praliny, jak i jej posypkę! W przypadku ostatniego kroku znakomicie sprawdzą się zarówno wiórki kokosowe, czy też posypka malinowa - wszystko zależy od Twoich preferencji!
Oferowane przez nasz sklep korpusy truflowe stanowią bezcenną bazę do tworzenia pralin o różnych smakach. Wystarczy nadziać korpus wybranym nadzieniem, a następnie zanurzyć w czekoladzie i udekorować wybraną posypką. Wszelkie oferowane przez nasz sklep produkty służące do wytwarzania trufli, w swoim składzie zawierają minimum 35,6% masy kakaowej!
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą czekoladowych korpusów do pralin! Z całą pewnością każdy znajdzie tutaj coś dla siebie! Gwarantujemy, że zakup oferowanych przez nas czekoladowych korpusów do tworzenia pralin sprawi, że wspomniane słodycze staną się jednym z Twoich ulubionych przysmaków!
Jest 6 produktów.
Indeks: MONALISA50
Marka: MONA LISA
Indeks: MONALISA49
Marka: MONA LISA
Indeks: MONALISA51
Marka: MONA LISA
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA12
Marka: BARBARA LUIJCKX