MASY DO KORONEK  Liczba produktów: 9.

MASY DO KORONEK

Masy do koronek występują w dwóch rodzajach. Pierwsze z nich są gotowe do użycia w postaci pasty, którą rozprowadza się od razu na powierzchni maty silikonowej ze wzorem koronki lub na szablonie. Masy z reguły są szybkoschnące co przyspiesza zdecydowanie pracę. Drugie masy do koronek występują w postaci proszku. Trzeba je wpierw przygotować. Kor...

Masy do koronek występują w dwóch rodzajach. Pierwsze z nich są gotowe do użycia w postaci pasty, którą rozprowadza się od razu na powierzchni maty silikonowej ze wzorem koronki lub na szablonie. Masy z reguły są szybkoschnące co przyspiesza zdecydowanie pracę. Drugie masy do koronek występują w postaci proszku. Trzeba je wpierw przygotować. Koronki cukrowe są niewątpliwie bardzo elegancką dekoracją tortów.

Więcej

Produkty 1 - 9 z 9

Przejdź do góry