Masy do koronek  Liczba produktów: 14.

Masy do koronek

Masy do koronek występują w dwóch rodzajach. Pierwsze z nich są gotowe do użycia w postaci pasty, którą rozprowadza się od razu na powierzchni maty silikonowej ze wzorem koronki lub na szablonie. Masy z reguły są szybkoschnące co przyspiesza zdecydowanie pracę. Drugie masy do koronek występują w postaci proszku. Trzeba je wpierw przygotować. Kor...

Masy do koronek występują w dwóch rodzajach. Pierwsze z nich są gotowe do użycia w postaci pasty, którą rozprowadza się od razu na powierzchni maty silikonowej ze wzorem koronki lub na szablonie. Masy z reguły są szybkoschnące co przyspiesza zdecydowanie pracę. Drugie masy do koronek występują w postaci proszku. Trzeba je wpierw przygotować. Koronki cukrowe są niewątpliwie bardzo elegancką dekoracją tortów.

Więcej

Pasta dekoracyjna "Leter&Lace" Srebrna
23,00 zł
Pasta dekoracyjna "Leter&Lace" Perłowa
23,00 zł
Pasta dekoracyjna "Leter&Lace" Rubinowa
23,00 zł
MASA CUKROWA DO KORONEK PAVONI 250g
55,00 zł
Brak magazynie
MASA CUKROWA DO KORONEK PAVONI 500g
99,00 zł
555,00 zł
Brak magazynie
Biała masa do koronek o smaku toffi Decorpol/Madameloulou
43,00 zł
Gotowa masa do koronek - czerwona
35,50 zł
Gotowa masa do koronek - złota
35,50 zł
Gotowa masa do koronek - srebrna
35,50 zł
Produkty 1 - 14 z 14

Przejdź do góry