Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Masy do koronek występują w dwóch rodzajach. Pierwsze z nich są gotowe do użycia w postaci pasty, którą rozprowadza się od razu na powierzchni maty silikonowej ze wzorem koronki lub na szablonie. Masy z reguły są szybkoschnące co przyspiesza zdecydowanie pracę. Drugie masy do koronek występują w postaci proszku. Trzeba je wpierw przygotować. Koronki cukrowe są niewątpliwie bardzo elegancką dekoracją tortów.
Jest 7 produktów.
Indeks: MODECOR827
Marka: MODECOR
Gotowa do użycia masa do koronek.
Indeks: MODECOR677
Marka: MODECOR
Baza w proszku do tworzenia masy do koronek.
Indeks: PAVONI156
Marka: PAVONI ITALIA
Baza w proszku do tworzenia masy do koronek.
Indeks: PAVONI157
Marka: PAVONI ITALIA
Baza w proszku do tworzenia masy do koronek.
Indeks: FOODCOLOURS185
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS187
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS184
Marka: FOOD COLOURS