Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
Lody świderki to jedne z najpopularniejszych i najchętniej wybieranych mrożonych słodkości lata. Twarde, mocno zmrożone są uwielbiane przez całe rodziny. Chcesz wiedzieć jak zrobić lody świderki? Jak robią to najlepsi producenci? Maszyna do świderków to jedno, ale najważniejsze są dobre składniki. Lody świderki to niezbędny smak każdego lata. Można je spotkać nie tylko w nadmorskich kurortach, ale także w mniejszych miejscowościach. Aby je przygotować będzie potrzebny automat oraz proszek do lodów świderków. Lody świderki dozowane są bezpośrednio do rożka zaraz po zamrożeniu, dlatego są twardsze i zimniejsze od tradycyjnych lodów gałkowych. Proszek do lodów świderków łączy się bezpośrednio z wodą lub mlekiem, a następnie po krótkim dojrzewaniu wlewa się go bezpośrednio do automatu. Lody świderki dostępne są w różnych smakach, z czego do najpopularniejszych należą: śmietankowe, czekoladowe, waniliowe i truskawkowe. Wybierając tylko i wyłącznie wysokiej jakości proszek do lodów świderków otrzymamy produkt najwyższej jakości. Wyposażenie do produkcji mrożonych deserów może być bardzo proste, a pozwoli na stworzenie najlepszych deserów. Oferowany tutaj proszek do lodów świderków w połączeniu z naturalnymi składnikami to gotowy przepis na sukces.
Jest 7 produktów.
Indeks: SEMPRE03
Marka: SEMPRE
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów amerykańskich o smaku waniliowym. Pozwala uzyskać kremowe i gęste lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Indeks: SEMPRE04
Marka: SEMPRE
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów amerykańskich o smaku waniliowym. Pozwala uzyskać kremowe i gęste lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Indeks: SEMPRE44
Marka: SEMPRE
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów amerykańskich o smaku waniliowym. Pozwala uzyskać kremowe i gęste lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Indeks: DYLEX20
Marka: DYLEX
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów amerykańskich o smaku śmietankowo-karmelowym. Pozwala uzyskać kremowe i gęste lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Indeks: DYLEX17
Marka: DYLEX
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów amerykańskich o smaku czekoladowym. Pozwala uzyskać kremowe i gęste lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.