Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Lody włoskie są niezwykle popularnym deserem, po który w okresie letnim sięga wiele osób. Uwielbiane nie tylko przez dzieci, ale również przez dorosłych, przyciągają klientów, dlatego warto zadbać o ich nadzwyczajną jakość. Do produkcji lodów włoskich wykorzystuje się specjalny proszek, który należy połączyć z wodą lub mlekiem, co pozwoli na przygotowanie pysznych, subtelnie pieszczących podniebienie deserów.
W naszym asortymencie posiadamy wysokiej klasy bazy do produkcji włoskich lodów, które są mieszanką starannie dobranych składników. Dzięki nim możliwe staje się uzyskanie smacznych lodów, które spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających degustatorów.
Oferowane przez nas bazy do włoskich lodów posiadają atrakcyjne ceny, które nie nadwyrężą budżetu żadnego klienta. Ich poziom został ustalony w odpowiedzi na oczekiwania naszych klientów, ponieważ zależy nam na budowaniu pozytywnych relacji, opartych na zaufaniu i przyjaznej atmosferze.
Znajdujące się na stronie naszego sklepu bazy do produkcji lodów włoskich cieszą się korzystnymi opiniami ze strony klientów. Użytkownicy doceniają je za precyzyjnie dobrane składniki, umożliwiające produkcję prawdziwych włoskich lodów.
Nasi klienci chwalą nas również za fachowe doradztwo i pomoc, dzięki której cały proces przebiega w sprawny i szybki sposób. Doskonale wiemy, jak trudne może okazać się podjęcie optymalnej decyzji zakupowej, dlatego staramy się udzielać zainteresowanym naszą ofertą klientom wsparcia.
Pyszne, wyjątkowo kremowe włoskie lody to jeden z ulubionych deserów wielu osób. Jednak na ich ostateczną konsystencję oraz smak wpływa wiele czynników, a w szczególności zastosowana baza do lodów włoskich. Oferowane przez nas bazy zawierają wyselekcjonowane komponenty, które należy połączyć z tradycyjnymi składnikami, takimi jak mleko czy śmietanka. Dzięki nim można wytwarzać fantastyczne lody bez zbędnych konserwantów.
Oferowane przez nas bazy do produkcji włoskich lodów pozwalają na stworzenie lodów o subtelnej strukturze, w wyniku czego deser nie jest mocno zmrożony, a jedwabiście kremowy i rozpływający się w ustach. Należy pamiętać, że jakość zastosowanej bazy ma ogromny wpływ zarówno na smak, jak i konsystencję gotowych wyrobów, dlatego w naszej ofercie znajdują się jedynie sprawdzone rozwiązania. Są one idealnie nie tylko pod względem składu, ale również łatwości i komfortu użytkowania.
Jest 10 produktów.
Indeks: SEMPRE45
Marka: SEMPRE
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów włoskich o smaku śmietankowym. Pozwala uzyskać kremowe i aksamitne lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Indeks: SEMPRE02
Marka: SEMPRE
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów włoskich o smaku czekoladowym. Pozwala uzyskać kremowe i aksamitne lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Indeks: COMPRITAL64
Marka: COMPRITAL
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów włoskich o smaku śmietankowym. Pozwala uzyskać kremowe i aksamitne lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Indeks: COMPRITAL65
Marka: COMPRITAL
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów włoskich o smaku czekoladowym. Pozwala uzyskać kremowe i aksamitne lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Indeks: COMPRITAL72
Marka: COMPRITAL
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów włoskich o smaku truskawkowym. Pozwala uzyskać kremowe i aksamitne lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Indeks: PERNIGOTTI08
Marka: PERNIGOTTI
Mieszanka do przygotowywania lodów jogurtowych (w maszynach) - pozwala uzyskać kremowe lody o świeżym i lekkim smaku. Baza doskonale sprawdzi się w połączeniu ze świeżym jogurtem.
Indeks: PERNIGOTTI191
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna baza do produkcji aromatycznych lodów karmelowych o kremowej konsystencji. Przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz do produkcji lodów włoskich w automatach.
Indeks: SEMPRE299
Marka: SEMPRE
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów włoskich o smaku śmietankowym. Pozwala uzyskać kremowe i aksamitne lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Indeks: SEMPRE298
Marka: SEMPRE
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów włoskich o smaku czekoladowym. Pozwala uzyskać kremowe i aksamitne lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Indeks: COMPRITAL83
Marka: COMPRITAL
Gotowa do użycia mieszanka bazowa w proszku do produkcji jogurtu mrożonego z automatu. Naturalny smak jogurtu niskotłuszczowego z mocno wyczuwalną kwaśną nutą.