Czekolada do zapiekania  Liczba produktów: 6.

Czekolada do zapiekania

CZEKOLADA DO ZAPIEKANIA to czekolada w postaci małych dropsów, chunek albo patyczków specjalnie dedykowana do zapiekania w ciastach typu muffinki, babeczki, ciasta francuskie. Czekolada jest bardziej termostabilna, dzięki czemu nie rozpuszcza się całkowicie podczas pieczenia i pozostaje w cieście punktowo. Wśród czekolad do zapiekania, będą czek...

CZEKOLADA DO ZAPIEKANIA to czekolada w postaci małych dropsów, chunek albo patyczków specjalnie dedykowana do zapiekania w ciastach typu muffinki, babeczki, ciasta francuskie. Czekolada jest bardziej termostabilna, dzięki czemu nie rozpuszcza się całkowicie podczas pieczenia i pozostaje w cieście punktowo. Wśród czekolad do zapiekania, będą czekolada biała, czekolada mleczna i czekolada ciemna.

Więcej

Produkty 1 - 6 z 6

Przejdź do góry