CZEKOLADA DO ZAPIEKANIA  Liczba produktów: 7.

CZEKOLADA DO ZAPIEKANIA

Czekolada do zapiekania to czekolada w postaci małych dropsów, chunks albo patyczków specjalnie dedykowana do zapiekania w ciastach typu muffinki, babeczki, ciasta francuskie. Czekolada jest bardziej termostabilna, dzięki czemu nie rozpuszcza się całkowicie podczas pieczenia i pozostaje w cieście punktowo. Wśród czekolad do zapiekania, będą czek...

Czekolada do zapiekania to czekolada w postaci małych dropsów, chunks albo patyczków specjalnie dedykowana do zapiekania w ciastach typu muffinki, babeczki, ciasta francuskie. Czekolada jest bardziej termostabilna, dzięki czemu nie rozpuszcza się całkowicie podczas pieczenia i pozostaje w cieście punktowo. Wśród czekolad do zapiekania, będą czekolada biała, czekolada mleczna i czekolada ciemna.

Więcej

Produkty 1 - 7 z 7

Przejdź do góry