- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
- AKCESORIA CUKIERNICZE
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- POZOSTAŁY DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- TERMOMETRY I MIERNIKI GASTRONOMICZNE
- SYFONY I AKCESORIA
- ROBOT COUPE
- BLENDERY VITAMIX
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- GOFROWNICE I AKCESORIA DO GOFRÓW
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
Indeks: VOUCHER900
Marka: SEMPRE
VOUCHER NA SZKOLENIE CUKIERNICZE O WARTOŚCI 900 ZŁOTYCH W WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
PODARUJ VOUCHER NA SZKOLENIE CUKIERNICZE O WARTOŚCI 900 ZŁOTYCH - DO ZREALIZOWANIA W WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS.
Indeks: VOUCHER1000
Marka: SEMPRE
VOUCHER NA SZKOLENIE CUKIERNICZE O WARTOŚCI 1000 ZŁOTYCH W WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
PODARUJ VOUCHER NA SZKOLENIE CUKIERNICZE O WARTOŚCI 1000 ZŁOTYCH - DO ZREALIZOWANIA W WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS.
Indeks: VOUCHER1700
Marka: SEMPRE
VOUCHER NA SZKOLENIE CUKIERNICZE O WARTOŚCI 1700 ZŁOTYCH W WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
PODARUJ VOUCHER NA SZKOLENIE CUKIERNICZE O WARTOŚCI 1700 ZŁOTYCH - DO ZREALIZOWANIA W WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS.
Indeks: KSIĄŻKI15
Marka: SEMPRE
"MOJE PIERNIKI" - EKSKLUZYWNY ALBUM - IGA SARZYŃSKA-KOMOROWSKA
ELEGANCKIE WYDANIE KSIĄŻKI - ALBUMU - "MOJE PIERNIKI" IGA SARZYŃSKA-KOMOROWSKA - DLA MIŁOŚNIKÓW DOBREGO SMAKU I SZTUKI.
169,00 zł / 1 szt.
Indeks: KSIĄŻKI6
KSIĄŻKA LODY NATURALNIE SZYMON SAPIECHA 2024
Ta pozycja jest skierowana do wszystkich miłośników lodów, zarówno amatorów, początkujących oraz doświadczonych cukierników. Czyli do tych, którzy chcą zgłębić tajniki technologii wytwarzania lodów.
Marka: SEMPRE
Croissant, Pain Au Chocolate, Pain aux Raisins – z Igorem Zaritskim
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą. Poznaj 7 wypieków w 1 dzień
Marka: SEMPRE
Torty bezowe i monoporcje - z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze w Warsaw Academy of Pastry Arts
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Torty i monoporcje na bazie bezy - odkryj nowoczesne cukiernictwo
Marka: SEMPRE
6 Monoporcji w 1 dzień z Igorem Zaritskim - Szkolenie cukiernicze w Warsaw Academy of Pastry Arts
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Indeks: SZKOLENIE180124
Francuskie Wypieki Cukiernicze – z Lesią Moroz - Szkolenie Cukiernicze w Warsaw Academy of Pastry Arts
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Odkryj tajemnice przygotowywania wykwintnych deserów, tradycyjnie pochodzących z kraju croissantów. W programie aż 8 receptur w 1 dzień.
Marka: SEMPRE
Torty & Monoporcje – Szkolenie Cukiernicze z Michałem Iwaniukiem w Warsa Academy of Pastry Arts
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Wielki Piekarski Kurs – Szkolenie z Yaroslavem Semkiv - wapas.pl
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 16 wypieków piekarskich na Mistrzowskim poziomie - skondensowana wiedza, do której niektórzy dochodzili latami. Ty możesz ją posiąść w 3 dni!
Marka: SEMPRE
Draże czekoladowe & Nugat Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Odkryj bogactwo smaków zamkniętych w czekoladowych drażetkach i poznaj technologię pracy z bębnem drażetkarkim.
Marka: SEMPRE
Wielki Czekoladowy Kurs z Igorem Zaritskim - Szkolenie Cukiernicze
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS W programie: praliny, trufle, tabliczki i rzeźba wykonana indywidualnie przez każdego z Uczestników szkolenia.
Tort w Kształcie Torebki – Szkolenie Cukiernicze z Iwoną Wendel „Ciotka Beza”
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Tort Torebka - Połącz artystyczną sztukę cukierniczą z modą
Tort Weselny z Iwoną Wendel "Ciotka Beza" - Szkolenie cukiernicze
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tortów weselnych.
Nowoczesne, Owocowe Torty – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim w Warsaw Academy of Pastry Arts
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Indeks: SZKOLENIE300923
Tort od Podstaw z Figurką – Szkolnie cukiernicze z Ewą Drzewicką-Łyżwą W Warsaw Academy of Pastry Arts
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Poznaj sekrety tworzenia artystecznego toru z mistrzynią cukiernictwa.
Tort Artystyczny z Iwoną Wendel "Ciotka Beza" - Szkolenie cukiernicze w Warsaw Academy of Pastry Arts
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tortów artystycznych.
Marka: SEMPRE
Ciasto Parzone – Eklery, Ptysie, Paris Brest – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim W Warsaw Academy of Pastry Arts
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Marka: SEMPRE
Słodkie Słoiczki - Deser na wynos – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim w Warsaw Academy of Pastry Arts
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ Warsaw Academy of Pastry Arts
Marka: SEMPRE
Podstawy Produkcji Lodów Rzemieślniczych z Krzysztofem Smoleniem
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS *Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwotę minimum 3500 w sklepie Sempre.
Marka: SEMPRE
Francuskie Makaroniki – klasyczne, wegańskie, wytrawne Igor Zarytski - Szkolenie Cukiernicze
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 8 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Marka: SEMPRE
Podstawy Cukiernictwa – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim w Warsaw Academy of Pastry Arts
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS
Panettone, Colomba di Pasqua, Pandoro – Szkolenie Cukiernicze z Yaroslavem Semkiv
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 5 wypieków w jeden dzień