Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Kratki do studzenia pomagają odpocząć ciastu po wypieku. Warto posiadać je w akcesoriach kuchennych, zwłaszcza jeśli dużo pieczesz. Upieczony biszkopt po wyjęciu z piekarnika najlepiej wyjąć z blachy i ułożyć na kratce. Dzięki temu ciasto nie tylko szybciej ostygnie, ale również odparuje, będzie smaczniejsze i zachowa swoją puszytość.
Kratki do studzenia pomagają odpocząć ciastu po wypieku. Warto posiadać je w akcesoriach kuchennych, zwłaszcza jeśli dużo pieczesz. Upieczony biszkopt po wyjęciu z piekarnika warto wyjąć z blachy i ułożyć na kratce. Dzięki temu ciasto nie tylko szybciej ostygnie, ale również odparuje, dzięki czemu będzie smaczniejsze i bardziej puszyste.
Wybierając kratkę do studzenia powinniśmy kierować się przede wszystkim materiałem z jakiego jest wykonana. Najlepsze są ze stali nierdzewnej, posłużą nam długie lata. Kratki mogą mieć mieć różne kształty: okrągłe, prostokątne, kwadratowe. Wybór kształtu zależy od nas i naszych preferencji, jakie ciasta najczęściej pieczemy. Jeśli pieczesz okrągłe biszkopty to warto wybrać kratkę okrągłą lub kwadratową. Jeśli jesteś amatorem (rką) pieczenia muffinek i ciasteczek to pomyśl o większej kratce prostokątnej, na której pomieści się więcej wypieków. Dostępne są również kratki kilkupoziomowe, dla miłośników większej ilości słodkości.
Tak jak wcześniej juz zostało wspomniane przede wszystkim:
Zapraszamy do naszego sklepu, chętnie doradzimy jaki produkt najlepiej wybrać.
Jest 9 produktów.
Indeks: KITCHENCRAFT27
Marka: Kitchen Kraft
Indeks: PAVONI273
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: BIRKMANN261
Marka: BIRKMANN
Indeks: SILIKOMART438
Marka: SILIKOMART
Indeks: LEDUVEL96
Marka: Nordic Ware