Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Jest 74 produktów.
Indeks: MONIN271
Marka: MONIN
zestaw coffee set
Indeks: MONIN331
Marka: MONIN
Indeks: MONIN12
Marka: MONIN
Klasyczny smak inspirowany likierem z gorzkich migdałów
Indeks: MONIN175
Marka: MONIN
Indeks: MONIN94
Marka: MONIN
Indeks: MONIN42
Marka: MONIN
Indeks: MONIN231
Marka: MONIN
Indeks: MONIN149
Marka: MONIN
Indeks: MONIN44
Marka: MONIN
Indeks: MONIN224
Marka: MONIN
Indeks: MONIN106
Marka: MONIN
MONIN HERBATA CHAI MASALA
Indeks: MONIN317
Marka: MONIN
Indeks: MONIN123
Marka: MONIN
Indeks: CALLEBAUT118
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: CALLEBAUT116
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT119
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.
Indeks: PERNIGOTTI59/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI12/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE155
Marka: SEMPRE
Indeks: COMPRITAL219
Marka: COMPRITAL
Pasta cynamonowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI142
Marka: BABBI
Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: LUBECA38
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: LUBECA36
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: LUBECA45
Marka: LUBECA
Masa percepanowa - wytwarzana ze zmielonych jąder pestek moreli oraz cukru - zamiennik marcepanu podczas produkcji cukierniczej.
Indeks: EUROVANILLE010
Marka: EUROVANILLE
Indeks: DREIDOPPEL54
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DAWN239
Marka: Dawn
Indeks: DAWN238
Marka: Dawn
Indeks: MONIN42(1)
Marka: MONIN
Syrop o smaku owoców jagodowych z przyprawami korzennymi - wysmakowany dodatek do grzanego wina oraz rozgrzewających herbat i napojów. Syrop cukrowy bez sztucznych barwników oparty na sokach owocowych i naturalnych aromatach.
Indeks: RÓŻNE293/3
Marka: SEMPRE
Niezbędna w każdej domowej i profesjonalnej cukierni, zwłaszcza w okresie świątecznym mieszanka do wypieku różnego rodzaju wyrobów piernikowych. Zapewnia zawsze doskonały smak i wyjątkowy aromat twoich ulubionych korzennych wypieków.
Indeks: IREKS02
Marka: SEMPRE
PRODUKT Z TERMINEM 17/07/23Niezbędna w każdej domowej i profesjonalnej cukierni, zwłaszcza w okresie świątecznym mieszanka do wypieku różnego rodzaju wyrobów piernikowych. Zapewnia zawsze doskonały smak i wyjątkowy aromat twoich ulubionych korzennych wypieków.
Indeks: MIRAN29
Marka: MIRAN
Niezbędny dodatek do gorącej czekolady - kolorowe, miękkie, puszyste i ciągnące - mini pianki Marshmallow. Sprawdź jakie jeszcze dają możliwości zastosowania i wypróbuj ich w swojej domowej cukierni.