Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Każdy kto lubi piec ciasta i dekorować torty wie jak bardzo niezbędne jest posiadanie odpowiedniej szpatuły. Cukiernicy na swoim wyposażeniu posiadają ich kilka rodzajów i wielkości. W zależności od zastosowania większe szpatuły służą przede wszystkim do pracy z czekoladą, wygładzania kremów i mas na ciastach, przenoszeniu pokrojonych kawałków biszkoptu.
W asortymencie naszego sklepu znajdują się szpatuły od 15 do nawet 43 cm. W zależności od kształtu mogą być proste lub kątowe. Szpatuły kątowe zdecydowanie bardziej poleca się właśnie do podnoszenia porcji ciasta i przenoszenia ich. Szpatułą kątową możemy też gładzić powierzanie tortu, ale częściej w tym przypadku wybierane są te bez uskoku. Proste szpatuły świetnie sprawdzają się podczas gładzenia tynków na torcie.
Małe szpatułki wybierane są z kolei przede wszystkim do wykonywania drobnych wykończeń i dekoracji cukierniczych oraz również do podnoszenia mniejszych ciastek i monoporcji. Pomocne są w pracy z dekoracjami czekoladowymi
Kompletując wyposażenie cukierni, warto zwracać uwagę na to, z jakich materiałów i w jaki sposób tworzone są szpatuły cukiernicze. Szpatułka wykonana z nierdzewnej stali z ergonomicznym uchwytem z tworzywa posłuży latami. W Cukieteri stawiamy na produkty zaufanych producentów, którzy swoje szpatułki cukiernicze tworzą z myślą o komfortowym użytkowaniu i długiej wytrzymałości. Akcesoria te posiadają optymalny kąt profilowania, a wiele z nich zostało wyposażonych w antypoślizgową rączkę, która ułatwia pracę w cukierni.
Szpatułki do dekoracji tortów to akcesoria, które w cukierni znajdują naprawdę wiele zastosowań. W Cukieteri doskonale zdajemy sobie z tego sprawę, dlatego oferujemy bogaty, zróżnicowany asortyment szpatuł cukierniczych, które mogą posłużyć między innymi do nakładania lukru, modelowania, oddzielania ciasta od form, wygładzania kremu czy wygodnego i higienicznego nakładania wypieków zamówionych przez klienta. Wiele szpatułek cukierniczych dostępnych w ofercie sklepu posiada dodatkowe funkcjonalności, takie jak ostrze falowane czy możliwość mycia w zmywarce. W Cukieteri stawiamy na produkty, które ułatwiają pracę specjalistom i pozwalają im zwiększyć jakość obsługi klienta.
Jest 40 produktów.
Indeks: TESCOMA49
Marka: TESCOMA
Indeks: SILIKOMART169
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART433
Marka: SILIKOMART
Szpatuła PROSTA
Indeks: SILIKOMART436
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART434
Marka: SILIKOMART
Szpatuła PROSTA
Indeks: SILIKOMART435
Marka: SILIKOMART
Szpatuła PROSTA
Indeks: SILIKOMART437
Marka: SILIKOMART
Szpatuła PROSTA
Indeks: THERMOHAUSER204
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER205
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER25
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER24
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER113
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER169
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER381
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER29
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER30
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER50
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: PAVONI104
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI105
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI106
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI107
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI108
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI109
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI101
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: MORI47
Marka: MORI 2A
Profesjonalna szpatuła laboratoryjna wykonana z najwyższej jakości materiałów. Praktyczna i niezawodna - niezbędny element wyposażenia każdej pracowni.
Indeks: MORI46
Marka: MORI 2A
Profesjonalna szpatuła laboratoryjna wykonana z najwyższej jakości materiałów. Praktyczna i niezawodna - niezbędny element wyposażenia każdej pracowni.
Indeks: TALA84
Marka: TALA
Mała szpatuła kątowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej i uchwytem z tworzywa. Idealny pomocnik podczas składania i dekorowania tortów oraz wyrobów z kremem. Niezawodna podczas dekorowania lukrem ciasteczek i pierniczków.