Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
Gotowe kremy i ganache do nadziewania czekoladek, pralin i trufli. Dostępne są w różnych smakach i o zróżnicowanej konsystencji. Niektóre nadzienia posiadają chrupiące elementy, takie jak kawałki orzechów czy wafelków. Nadzienia znacznie usprawniają pracę oraz zapewniają powtarzalność produktów.
Jest 20 produktów.
Indeks: CACAOBARRY18
Marka: CACAO BARRY
Nadzienie karmelowe z herbatnikami.
Indeks: CALLEBAUT36
Marka: CALLEBAUT
Prawdziwy karmel o maślanym smaku czekolady Ruby.
Indeks: BARRYCALLEBAUT161
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT07
Marka: CALLEBAUT
Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin
Indeks: CALLEBAUT15
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Promocja dotyczy produktów z datą do 19.11.2020
Indeks: CACAOBARRY17
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT71
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BARIMA523
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARRYCALLEBAUT213
Marka: CALLEBAUT
Nadzienie do pralin
Indeks: LUBECA78
Marka: Lubeca
Nugat dwukolorowy - pasta pralinowa
Indeks: CALLEBAUT45
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT123
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: CHOCOVIC05
Marka: CHOCOVIC
Uniwersalne w zastosowaniu nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów. Doskonałe do nadziewania i dekorowania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych oraz lodów.
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.