URZĄDZENIA DO CZEKOLADY  Brak produktów w tej kategorii.

URZĄDZENIA DO CZEKOLADY

Oferujemy urządzenia do czekolady, które pozwolą na tworzenie wypieków oraz pitnej czekolady w sposób szybki i bezproblemowy. Wśród nich znajdziemy profesjonalne podgrzewacze do czekolady, umożliwiające temperowanie czekolady oraz utrzymanie jej w odpowiedniej temperaturze podczas pracy z formami, dyspensery do pitnej czekolady w postaci czekola...

Oferujemy urządzenia do czekolady, które pozwolą na tworzenie wypieków oraz pitnej czekolady w sposób szybki i bezproblemowy. Wśród nich znajdziemy profesjonalne podgrzewacze do czekolady, umożliwiające temperowanie czekolady oraz utrzymanie jej w odpowiedniej temperaturze podczas pracy z formami, dyspensery do pitnej czekolady w postaci czekoladziarek o różnej pojemności oraz fontanny czekoladowe do serwowania płynnej czekolady podczas bankietów i poczęstunków na zasadzie fondue czekoladowego. Urządzenia do czekolady na stałe powinny zagościć w cukiernictwie.

Więcej

Podkategorie

URZĄDZENIA DO GORĄCEJ...

Czekoladziarka jest urządzeniem do podgrzewania i mieszania czekolady. Popularnie nazywana również urządzeniem do gorącej czekolady podgrzewaczem lub dyspenserem do czekolady pitnej. Pozwala w łatwy  i prosty spoób podgrzewać czekoladę i serwować bezpośrednio do kubeczka. Świetne rozwiązanie dla punktów z dużym natężeniem ruchu.

FONTANNY CZEKOLADOWE

Fontanna czekoladowa jest przebojem na polskim rynku od niedawna. To popularne, szczególnie na weselach, urządzenie oszałamia ilością czekolady jaka w niej płynie. Czekoladowe fontanny nadal cieszą się bardzo dużym powodzeniem i zainteresowaniem na różnych przyjęciach okolicznościowych i bankietach. Nieodzownie towarzyszą wydarzeniom osładzając czas uczestnikom. Dzisiejsze fontanny czekoladowe dają możliwości poczęstowania nawet do 500 osób z jednego urządzenia. Przeciętnie fontanna mieści w sobie od 2,5 do 7,5 kg czekolady i ma ok. 80 cm wysokości. Wśród fontann czekoladowych wyróżniamy klasyczne i kaskadowe. W naszej ofercie znajdą Państwo również fontanny czekoladowe dwu, a nawet trzy-smakowe. Zapraszamy również do zakupu czekolady do fontanny

PODGRZEWACZE DO CZEKOLADY

Podgrzewacze do czekolady to specjalistyczne urządzenia do czekolady, pozwalające rozpuścić czekoladę w ściśle określonych zakresach temperatur. W podgrzewaczu można temperować czekoladę oraz utrzymywać jej temperaturę podczas pracy. Wysokiej jakości podgrzewacze, rozprowadzają temperaturę na całej powierzchni, równomiernie podgrzewając czekoladę. Urządzenia możemy dobrać o różnej pojemności na czekoladę, jedno i kilku-komorowe, co umożliwi pracę z kilkoma rodzajami czekolad jednocześnie. Więcej o temperowaniu czekolady, dowiesz się z naszego poradnika.

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Temperówka do czekolady jest profesjonalnym urządzeniem do temperowania czekolady. W sposób automatyczny ustawia zakres temperatur w procesie krystalizacji masła kakaowego zawartego w czekoladzie. Urządzenie do temperowania czekolady, bardzo ułatwia proces pracy z czekoladą i jest niezbędne przy większej produkcji pralin i wyrobów czekoladowych. Temperówki do czekolad, mogą mieć różną pojemność od 1kg do kilkunastu. W jednym urządzeniu temperujemy tylko jeden rodzaj czekolady. Do temperówek może być w zestawie stół wibracyjny do czekolady.

Przejdź do góry