Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Tort jest wyjątkowym wypiekiem, który powinien zachwycać każdego, kto na niego spojrzy. Nic więc dziwnego, że wymagania względem niego są tak wygórowane. Oczywiście liczy się przede wszystkim smak, jednak wygląd zewnętrzny również odgrywa w przypadku tortów niebagatelne znaczenie. Dbając o efekt końcowy, zastosuj specjalną masę cukrową, która może służyć także do obłożenia całego tortu. Przygotowywanie tego rodzaju masy od początku do końca mogłoby być kłopotliwe z uwagi na swoją czasochłonność, szczególnie przy tworzeniu wielu tortów naraz. Prowadząc cukiernię lub wykonując torty na zamówienie, z pewnością chcesz korzystać z jak najlepszych rozwiązań, które zawsze gwarantują pełnię sukcesu. Właśnie tak można opisać specjalną masę cukrową - jej skład oraz przygotowanie sprawiają, że pozostaje ona idealna w każdych warunkach. Jest to więc zapewnienie, że stworzony przez Ciebie tort będzie zachwycał swoim wyglądem każdego klienta. Niezależnie od wcześniej przemyślanego projektu, masa cukrowa to zawsze doskonały wybór.
Atrakcyjna cena to nie jedyny atut naszych produktów dostępnych w tej kategorii. W zależności od potrzeb wynikających z Twoich słodkich wypieków możesz korzystać z kilku podkategorii. Każda z nich przeznaczona jest do nieco innego rodzaju zdobień, co daje Ci duże pole do popisu, jeśli chodzi o wykończenie tortu oraz podobnych wypieków.
Tworzenie tortów na zamówienie często wiąże się z koniecznością pobudzenia wyobraźni - wypieki tematyczne muszą zostać utrzymane w odpowiedniej kolorystyce, a często także odpowiednim kształcie. Do uzyskania zadowalającego efektu końcowego konieczne jest więc także zastosowanie różnorodnych rozwiązań, w tym w postaci masy cukrowej. Dostępnych jest wiele wersji kolorystycznych, pozwalających na stworzenie zachwycających wypieków.
W zależności od potrzeb dotyczących danego zamówienia możesz wybierać spośród poszczególnych jej rodzajów. W sklepie Cukieteria znajdziesz:
specjalny rodzaj masy cukrowej, której konsystencja pozwala równomiernie obłożyć boki oraz wierzch tortu, stwarzając tym samym podstawę do dalszych zdobień. Masa ta świetnie przylega do powierzchni wypieku, jest zwarta, nie pojawiają się na niej nieestetyczne prześwity
Masa cukrowa w tej formie przeznaczona jest do wykonywania dekoracji końcowych, które znajdą się na samym wykończeniu tortu. Masy do modelowania są niezwykle plastyczne - da się z nich formować dowolne kształty
Jak sama nazwa wskazuje, forma tej masy pozwala na tworzenie jednych z najbardziej skomplikowanych zdobień, czyli koronek. Z tym rodzajem masy cukrowej możesz tworzyć najbardziej misterne dekoracje
W opiniach klientów to jedne z najbardziej przydatnych produktów. Gotowa mieszanka do lukru królewskiego pozwala w zaledwie kilka chwil stworzyć odpowiedni produkt do wykonywania zdobień. Baza do lukru występująca w postaci białej może bez przeszkód zostać wzbogacona o barwnik spożywczy w dowolnym kolorze.
Jest 6 produktów.
Indeks: PJ415
Marka: PEJOT
SWEETOLINA™ - cukrowa plastelina w 20 jadalnych kolorach - bezpieczna dla dzieci alternatywa klasycznej plasteliny. Idealna do formowania figurek i innych ozdób, którymi śmiało można dekorować domowe wypieki.
Indeks: MODECOR1225
Marka: MODECOR
Idealny do dekoracji i podjadania - kolorowy lizak cukrowy.
Indeks: MODECOR1226
Marka: MODECOR
Idealny do dekoracji i podjadania - kolorowy lizak cukrowy.
Indeks: MODECOR1224
Marka: MODECOR
Idealny do dekoracji i podjadania - kolorowy lizak cukrowy.
Indeks: MODECOR1222
Marka: MODECOR
Idealny do dekoracji i podjadania - kolorowy lizak cukrowy.
Indeks: MODECOR1223
Marka: MODECOR
Idealny do dekoracji i podjadania - kolorowy lizak cukrowy.