-60% Obniżka
tłuszcz kakaowy w proszku do temperowania czekolady i przyrządzania potraw

op. 600 g MYCRYO NCB-HD706-E0-W44 CALLEBAUT czysty tłuszcz kakaowy w postaci bardzo drobnego proszku

 28/10/2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA  Wyjątkowy produkt - tłuszcz kakaowy (masło kakaowe) w postaci bardzo drobnego proszku o neutralnym smaku i aromacie. Pozwala na odpowiednie przeprowadzenie procesu temperowania czekolady. Stosowany do tworzenia marynat z dodatkiem przypraw i ziół oraz do przyrządzania potraw - smażenia, pieczenia czy grillowania.

Cena 86,52 zł Cena podstawowa 216,30 zł
14,42 zł / 100 g
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 89,94 zł
Produkt na zamówienie
op. 3 kg Gianduja Noisette Noir 34% Valrhona - Cukieteria.pl

op. 3 kg Gianduja Noisette Noir 34% Valrhona - ciemna czekolada z orzechami laskowymi - Blok czekoladowy

Gianduja Noisette Noir, to wyjątkowo aromatyczne połączenie najwyższej jakości ciemnej czekolady z prażonymi orzechami laskowymi. Produkt wytwarzany jest w postaci bloku czekoladowego, który można w prosty sposób dozować, po przez łamanie, kruszenie czy struganie. Doskonała baza do klasycznych kremów, musów, deserów, ganache, nadzień cukierniczych oraz lodów rzemieślniczych.

Cena 378,00 zł
126,00 zł / 1 kg
Produkt na zamówienie
op. 3 kg Gianduja Noisette Lait 35% Valrhona - Cukieteria.pl

op. 3 kg Gianduja Noisette Lait 35% Valrhona - mleczna czekolada z orzechami laskowymi - Blok czekoladowy

Gianduja Noisette Lait, to wyjątkowo aromatyczne połączenie najwyższej jakości mlecznej czekolady z prażonymi orzechami laskowymi. Produkt wytwarzany jest w postaci bloku czekoladowego, który można w prosty sposób dozować, po przez łamanie, kruszenie czy struganie. Doskonała baza do klasycznych kremów, musów, deserów, ganache, nadzień cukierniczych oraz lodów rzemieślniczych.

Cena 478,00 zł
159,33 zł / 1 kg
Produkt na zamówienie
op. 3 kg Poudre de Cacao 93% Valrhona - holenderskie kakao w proszku - Cukieteria.pl

op. 3 kg Poudre de Cacao 93% Valrhona - holenderskie kakao w proszku przetworzone alkalicznie - mahoniowa barwa

Proszek kakaowy o czystym smaku i intensywnym aromacie. Kakao poddane procesowi alkalicznemu zyskuje ciepłą i intensywną barwę o mahoniowym odcieniu. Kakao o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie, które wzbogaci smak, aromat, barwę i konsystencję dowolnych wypieków, deserów i wyrobów czekoladowych.

Cena 605,00 zł
201,67 zł / 1 kg

op. 1 kg DOWER EASYMELT ILW-J07DOVE-D91 CHOCOVIC polewa o smaku białej czekolady do łatwego upłynniania

Biała polewa cukiernicza nie wymagająca temperowania. Gotowy produkt, który wystarczy upłynnić w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej. Przeznaczona do oblewania, powlekania i dekorowania wyrobów piekarskich i cukierniczych. Idealna do ozdabiania świątecznych wypieków (babek wielkanocnych, makowca itp.) - (produkt konfekcjonowany).

Cena 37,00 zł
37,00 zł / 1 kg