Produkt na zamówienie
op. 3 kg Gianduja Noisette Noir 34% Valrhona - Cukieteria.pl

op. 3 kg Gianduja Noisette Noir 34% Valrhona - ciemna czekolada z orzechami laskowymi - Blok czekoladowy

Gianduja Noisette Noir, to wyjątkowo aromatyczne połączenie najwyższej jakości ciemnej czekolady z prażonymi orzechami laskowymi. Produkt wytwarzany jest w postaci bloku czekoladowego, który można w prosty sposób dozować, po przez łamanie, kruszenie czy struganie. Doskonała baza do klasycznych kremów, musów, deserów, ganache, nadzień cukierniczych oraz lodów rzemieślniczych.

Cena 378,00 zł
126,00 zł / 1 kg
Produkt na zamówienie
op. 3 kg Gianduja Noisette Lait 35% Valrhona - Cukieteria.pl

op. 3 kg Gianduja Noisette Lait 35% Valrhona - mleczna czekolada z orzechami laskowymi - Blok czekoladowy

Gianduja Noisette Lait, to wyjątkowo aromatyczne połączenie najwyższej jakości mlecznej czekolady z prażonymi orzechami laskowymi. Produkt wytwarzany jest w postaci bloku czekoladowego, który można w prosty sposób dozować, po przez łamanie, kruszenie czy struganie. Doskonała baza do klasycznych kremów, musów, deserów, ganache, nadzień cukierniczych oraz lodów rzemieślniczych.

Cena 478,00 zł
159,33 zł / 1 kg
Produkt na zamówienie
op. 3 kg Poudre de Cacao 93% Valrhona - holenderskie kakao w proszku - Cukieteria.pl

op. 3 kg Poudre de Cacao 93% Valrhona - holenderskie kakao w proszku przetworzone alkalicznie - mahoniowa barwa

Proszek kakaowy o czystym smaku i intensywnym aromacie. Kakao poddane procesowi alkalicznemu zyskuje ciepłą i intensywną barwę o mahoniowym odcieniu. Kakao o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie, które wzbogaci smak, aromat, barwę i konsystencję dowolnych wypieków, deserów i wyrobów czekoladowych.

Cena 605,00 zł
201,67 zł / 1 kg