Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
  • Sposoby dostawy

  • Deser wegański na talerzu

PASTY DO LODÓW
Pasty do lodów -  cena i opinie - sklep cukieteria.pl

Pasty do lodów i cukiernictwa - różne rodzaje 

Pasty do lodów i cukiernictwa to nieodłączny składnik w przygotowaniu i produkcji lodów, kremów, ciast i deserów. Stosuje się je przy produkcji zarówno lodów gałkowych, takich jak tradycyjne, rzemieślnicze i naturalne oraz jako dodatek do lodów włoskich.

Do czego służą pasty do lodów? 

Wysokiej jakości pasty cukiernicze, oparte w dużej części na naturalnych składnikach podkreślają smaki lodów i wypieków. Doskonale komponują się z bazami, kremami, masami oraz śmietanami. Można ich również używać jako dodatek do sosów czy mrożonych deserów. Pasty do lodów są niezbędnym składnikiem w produkcji cukierniczej.

Najpopularniejsze pasty do lodów 

Wysokiej jakości pasty do lodów, oparte głównie na składnikach naturalnych dają gwarancję najlepszej jakości. Pasty dzielimy na orzechowe, smakowe, owocowe i variegato do przekładania lodów. Pasty smakowe często stosowane są również przy produkcji lodów z automatu w połączeniu z gotowymi mieszankami. Najpopularniejsza pasta orzechowa, pasta z wanilii, pistacjowa, migdałowa to niezbędny must have w produkcji mrożonych przysmaków. 

Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com