
2,00 zł / 1 szt.
Opis: nóż strunowy do biszkoptów, niezbędny przy przygotowywaniu tortów; tnie ciasto o średnicy do 25 cm na równe warstwy; struna jest bardzo mocno naciągnięta; aby zmienić wysokość struny, należy lekko ścisnąć nóżki i przesunąć ją; wysokość można regulować co 2 mm, maksymalnie do 5 cm wysokości; metalowa rama z rączką jest zakończona gumowymi, antypoślizgowymi nóżkami.
Gwarancja producenta: 2 lata
Materiał: metal
Kolor: srebrny
Wymiary:
- dł. struny: 290 mm
- wysokość: 165 mm
- maksymalna średnica biszkoptu: 250 mm
Kod produktu: 10A09744
Producent: Tala
Indeks: NOVACART130
Marka: NOVACART
Indeks: MARTELLATO28
Marka: MARTELLATO
Tylka Rosyjska, to końcówka do tworzenia dekoracji cukierniczych z kremu maślanego oraz innych mas o większej gęstości. Charakterystyczną cechą tego rodzaju końcówek jest możliwość uzyskania gotowego wzoru przy jednym wyciśnięciu kremu. Stosowanie końcówek pozwala na tworzenie efektownych dekoracji.
Indeks: THERMOHAUSER247
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: DAWN96
Marka: DAWN FOODS
Sanatine - łatwy w użyciu stabilizator do śmietany o neutralnym smaku - połączenie żelatyny i skrobi. Stabilizator do świeżej śmietany i środek żelujący do deserów i przetworów owocowych.