
Indeks: THERMOHAUSER177
Marka: THERMOHAUSER
Skrobka grzebieniowa trójstronna z tworzywa 93 x 83 mm kolor kości słoniowej 37273 Thermohauser
4,60 zł / 1 szt.
Niezawodny roślinny krem o słodkim, lekko waniliowym smaku przeznaczony do ubijania. Będzie idealną bazą różnego rodzaju kremów i deserów, a także dodatkiem stabilizującym do śmietanki.
Krem roślinny DECOR UP to słodzony produkt UHT o lekkim aromacie wanilii i śmietankowym smaku o zawartości tłuszczu 26.5%. Jest to gotowy do użycia produkt - roślinny odpowiednik słodkiej i tłustej śmietanki do ubijania. Idealnie sprawdzi się do różnego rodzaju wyrobów cukierniczych, lodów oraz jako nadzienie czy element dekoracyjny. Krem charakteryzuje się łatwością w przygotowaniu (podczas ubijania zwiększa swoją objętość nawet trzy krotnie), wyjątkową stabilnością (z możliwością ponownego ubijania) oraz gładką strukturą, co pozwala na uzyskanie doskonałego efektu końcowego. Będzie doskonałą bazą kremów, musów oraz deserów oraz uzupełnieniem (dodatkiem stabilizującym) podczas ubijania tradycyjnej śmietanki. Jest to produkt odpowiedni dla wegetarian (zawiera w swoim składzie białka mleka), dodatkowo jest to produkt bezglutenowy.
słodki, lekko waniliowy smak i aromat (doskonale komponuje się z różnymi dodatkami smakowymi)
wysoka wydajność ubijania (trzy krotnie zwiększa swoją objętość)
możliwość ponownego ubijania kremu
wyjątkowa stabilność ubitego kremu (długotrwały efekt ubicia bez rozwarstwiania)
łatwość łączenia z innymi składnikami i dodatkami smakowymi (np. kawa, kakao, kremy budyniowe, śmietana itp.)
Sposób przygotowania:
przed użyciem krem należy schłodzić do temperatury (+) 5-10°C
ubijać ze średnią prędkością do uzyskania pożądanej konsystencji
Składniki: woda, całkowicie uwodornione oleje i tłuszcze roślinne w zmiennych proporcjach (palmowy, rzepakowy, słonecznikowy, kukurydziany, sojowy), cukier, substancje stabilizujące: syrop sorbitolowy (E420ii), hydroksypropyloceluloza (E463), białka mleka, substancje emulgujące: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E472e), lecytyna sojowa (E322), sól, substancje aromatyzujące, barwnik: beta-karoten.
Warunki przechowywania: zamknięty produkt należy przechowywać w temperaturze (+) 2-20°C, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych; po otwarciu produkt należy przechowywać w warunkach chłodniczych ((+) 4-8°C) i spożyć w ciągu 3-4 dni.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1224/296 kJ/kcal |
Tłuszcz | 27.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 26.0 g |
Węglowodany | 13.0 g |
w tym cukry | 12.0 g |
Białko | 0.5 g |
Sól | 0.17 g |
FILM INSTRUKTAŻOWY
Indeks: THERMOHAUSER177
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER368
Marka: THERMOHAUSER
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: MODECOR407/2
Marka: MODECOR
Indeks: PERNIGOTTI59/1
Marka: PERNIGOTTI
Niezawodny roślinny krem o słodkim, lekko waniliowym smaku przeznaczony do ubijania. Będzie idealną bazą różnego rodzaju kremów i deserów, a także dodatkiem stabilizującym do śmietanki.