3kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA w kaletkach ILLANKA 63% V9559 Valrhona

VALRHONA33

Producent: VALRHONA

Nowy produkt

Towar na zamówienie czas realizacji 3-5 dni

325,00 zł brutto.

325,00 zł za szt.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 32 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 32 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 3,20 zł.


Udostępnij: 

3kg Czekolada CIEMNA w kaletkach ILLANKA 63% V9559 Valrhona:

Ciemna Czekolada (minimum 63% kakao, czyste masło kakaowe).

Produkt Premium (High quality).

Opis: czekolada ta wytwarzana jest z ziaren Gran Blanco, bardzo cennych i rzadko występujących białych ziaren kakaowych występujących w regionie Piura w Peru.

Kremowa konsystencja, silny smak czekolady z nutami prażonych orzeszków ziemnych.

Dodatkowo kwaskowe nuty ujawniają subtelnie smak czarnych owoców.

Składniki: ziarno kakaowca z Peru, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, wanilia.

Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów.

Opakowanie: 3 kg

Kod produktu: V9559

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Zastosowanie:

- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy

Posiada certyfikat koszerności.

Wartość odżywcza w 100g produktu:

wartość energetyczna: 2290/551 kJ/kcal

tłuszcz: 37g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22g

węglowodany: 40g

w tym cukry: 37g

białko: 7,8g

sól: 0,01g

Temperatura rozpuszczania: 55/58°C

Temperatura krystalizacji: 28/29°C

Temperatura pracy z czekoladą: 31/32°C

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

3kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA w kaletkach ILLANKA 63% V9559 Valrhona

3kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA w kaletkach ILLANKA 63% V9559 Valrhona

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry