

Zaskocz znajomych i klientów smakiem i pięknym wyglądem twoich wypieków.
Przepis na ciasto parzone to podstawa ptysi, groszków ptysiowych, gniazdek i innych cudownych rzeczy. Jego wykonanie wydaje się dość trudne, z nami jednak nic nie będzie dla Ciebie trudne.
Podczas szkolenia dowiesz się jak przygotować doskonałe ciasto parzone i uzyskać efektowne pęknięcia w strukturze wypieku oraz kolor. ciasta.
Przygotujemy różne musy culie i konfitur.
Prowadzący: Igor Zaritskiy
Szacunkowy czas trwania: 9.00.00-19.00 z przerwą na lunch
Miejsce: siedziba Sempre Group, Pruszków, Wiejska 13A
W programie znajdują się następujące receptury:
Podczas szkolenia zapewniamy:
Prowadzący:
Igor Zaritskiy – szef Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre. Rozpoczął swoją prace w 2000 roku, jako kucharz. Pracował w najlepszych restauracjach Kijowa : „Monaco”, Atelier”, „Sanahund”. W 2007 roku zaczyna pracować jako cukiernik. Pracował jako szefem cukierni „Arena Entertainment”, „Semedeni”.
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802