Producent AGUGIARO & FIGNA

op. 1 kg Gold Malt Faridea - słodowa mąka pszenna - naturalny dodatek techniczny poprawiający parametry pieczywa

Złoty słód pszenny, naturalny dodatek techniczny poprawiający parametry i jakoś sensoryczną pieczywa. Już niewielki dodatek pozwala przyspieszyć proces fermentacji, a tym samym rozrostu ciasta. Zapewnia uzyskanie aromatycznych wypieków o miękkim i elastycznym miąższu oraz chrupiącej, rumianej skórce. Stosowany do wypieku pieczywa pszennego, mieszanego, drożdżowego oraz wyrobów cukierniczych.

Cena 21,50 zł
21,50 zł / 1 kg

op. 10 kg Panettone "+" Faridea - wzbogacona we włókna i enzymy mąka pszenna do słodkich wypieków na zakwasie

Specjalna mieszanka do wypieku idealnych Panettone! Wzbogacona mąka z pszenicy miękkiej przeznaczona do słodkich wypieków na zakwasie, wymagających długiego procesu wyrastania. Wydłuża okres przydatności do spożycia wypieków. Naturalnie wytrzymała mieszanka, o wysokiej stabilności, która pozwala na utrzymanie idealnej struktury ciasta.

Cena 220,00 zł
22,00 zł / 1 kg