- Wyprzedaż!
- Obniżka

Papierowe patyczki do lizaków - wzór w białe i żółte paski. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).
WIĘCEJ INFORMACJI ZNAJDZIESZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU ➛
Lolli-Sticks - to seria papierowych patyczków do lizaków w kolorowe paski. Patyczki mają kształt wydłużonego walca o średnicy około 3 mm. Wykonane z papieru celulozowego, który jest całkowicie bezpieczny w kontakcie z żywnością. Patyczki nadają się do używania w piecach i piekarnikach (podczas wypiekania lizaków z ciasta) - wytrzymują temperaturę pieczenia do 200°C. Dodatkowo papierowe patyczki w pełni podlegają recyklingowi.
Patyczki doskonale sprawdzą się do:
klasycznych lizaków cukrowych
lizaków z izomaltu
lizaków z czekolady
lizaków z ciasta (cake pop)
lizaków bezowych
dekoracji z masy cukrowej
Indeks: SILIKOMART82
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART407
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART408
Marka: SILIKOMART
Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).
Indeks: SILIKOMART636
Marka: SILIKOMART
Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).
Indeks: CALLEBAUT98
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: BAKELS06
Ciemna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: SWEETDECOR28(1)
Marka: SWEET DECOR
Indeks: PODKŁADYCUK02
Marka: PODKŁADY CUKIERNICZE
Papierowe papilotki z rantem i dekoracyjną powłoką w kolorze złotym. Pozwalają na przygotowywanie różnego rodzaju słodkich i wytrawnych wypieków i ich efektowną prezentację.
Papierowe patyczki do lizaków - wzór w białe i żółte paski. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).