- Wyprzedaż!
- Obniżka

Papierowe patyczki do lizaków - wzór w białe i żółte paski. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).
WIĘCEJ INFORMACJI ZNAJDZIESZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU ➛
Lolli-Sticks - to seria papierowych patyczków do lizaków w kolorowe paski. Patyczki mają kształt wydłużonego walca o średnicy około 3 mm. Wykonane z papieru celulozowego, który jest całkowicie bezpieczny w kontakcie z żywnością. Patyczki nadają się do używania w piecach i piekarnikach (podczas wypiekania lizaków z ciasta) - wytrzymują temperaturę pieczenia do 200°C. Dodatkowo papierowe patyczki w pełni podlegają recyklingowi.
Patyczki doskonale sprawdzą się do:
klasycznych lizaków cukrowych
lizaków z izomaltu
lizaków z czekolady
lizaków z ciasta (cake pop)
lizaków bezowych
dekoracji z masy cukrowej
Indeks: SILIKOMART82
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART407
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART408
Marka: SILIKOMART
Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).
Indeks: SILIKOMART636
Marka: SILIKOMART
Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).
Indeks: STYROPAK01
Marka: STYROPAK
Ważne! Wysyłki w pojemnikach z suchym lodem realizujemy od 48 godzin od momentu złożenia zamówienia! Styropianowy pojemnik termoizolacyjny do transportu i przechowywania. Styropianowy pojemnik transportowy. Pozwala na zabezpieczenie produktów przed działaniem wysokiej temperatury, minimalizuje wahania temperatury. Zabezpiecz swoją przesyłkę przed upałami!
Indeks: COLLINO59
Marka: COLLINO
Indeks: BAKELS04(1)
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: DANTOM01
Marka: DANTOM
Wytrzymałe i antypoślizgowe rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii.
Papierowe patyczki do lizaków - wzór w białe i żółte paski. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).