
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels:
Polewa jest produktem gotowym do użycia bezpośrednio po rozpuszczeniu w kąpieli wodnej lub mikrofalówce.
Łamane kawałki białej czekolady o wysokiej zawartości tłuszczu i mlecznym smaku.
Po rozpuszczeniu tworzą gotową do użycia polewę (niewymagającą temperowania).
Składniki: cukier, tłuszcz roślinny,odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, emulgator (E322 lecytyna sojowa) i sól, wanilina.
Podczas rozpuszczania temperatura nie powinna przekroczyć 42°C.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.
Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 12,5 kg)
Producent: BAKELS
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2426/583 kJ/kcal
- tłuszcz: 38,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 36,1 g
- węglowodany: 58,9 g
- w tym cukry: 58,9 g
- białko: 1,2 g
- sól: 0,2 g
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: CALLEBAUT02
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: SWEETDECOR176
Marka: SWEET DECOR
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: CALLEBAUT79
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku ciemnej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Intensywna czekoladowa barwa, gładka i kremowa konsystencja.
Indeks: SICAO04(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: MASTERMARTINI50
Marka: Master Martini
Polewa biała w dyskach.
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Indeks: MASTERMARTINI22
Marka: Master Martini
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: SICAO04
Marka: CALLEBAUT
Indeks: MASTERMARTINI21
Marka: Master Martini
Polewa do oblewania, doskonała do dekoracji ciast i tortów