
Indeks: THERMOHAUSER293
Marka: THERMOHAUSER
Tylka śr. 18mm do płatków kwiatów 20710 Thermohauser
#509 Tylka śr. 18mm wys.46mm 20710 do płatków kwiatów
12,50 zł / 1 szt.
1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels:
Polewa jest produktem gotowym do użycia bezpośrednio po rozpuszczeniu w kąpieli wodnej lub mikrofalówce.
Łamane kawałki białej czekolady o wysokiej zawartości tłuszczu i mlecznym smaku.
Po rozpuszczeniu tworzą gotową do użycia polewę (niewymagającą temperowania).
Składniki: cukier, tłuszcz roślinny,odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, emulgator (E322 lecytyna sojowa) i sól, wanilina.
Podczas rozpuszczania temperatura nie powinna przekroczyć 42°C.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.
Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 12,5 kg)
Producent: BAKELS
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2426/583 kJ/kcal
- tłuszcz: 38,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 36,1 g
- węglowodany: 58,9 g
- w tym cukry: 58,9 g
- białko: 1,2 g
- sól: 0,2 g
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: THERMOHAUSER293
Marka: THERMOHAUSER
#509 Tylka śr. 18mm wys.46mm 20710 do płatków kwiatów
Indeks: SWEETDECOR353
Marka: SWEET DECOR
Perłowa posypka cukrowa do dekoracji domowych słodyczy - tortów, babeczek, ciasteczek, lizaków i czego tylko zamarzysz! Perełka duża perłowa różowa jasna od Sweet Decor - kuleczki cukrowe do dekoracji - gotowa do użycia błyszcząca posypka do ozdabiania wypieków i deserów. Małe i wygodne opakowanie idealne do użytku domowego!
Indeks: MONIN37
Marka: MONIN
Wyjątkowy aromat, subtelny smak i delikatna różowa barwa. To właśnie romantyczny syrop różany, z którym pysznie wyrazisz piękne uczucia! Elegancki dodatek do klasycznych herbat i białego wina, także tego z bąbelkami! Tego smaku nie może zabraknąć w Twojej Kawiarni! Sprawdź jakie daje możliwości!
Indeks: SARACINO17
Marka: SARACINO
Gotowa do użycia czekolada plastyczna do ręcznego formowania figurek i odciskania dekoracji cukierniczych. Masa do modelowania wytwarzana na bazie czekolady. Doskonała alternatywa dla masy cukrowej.