• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

Nowoczesne, Owocowe Torty – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim w Warsaw Academy of Pastry Arts
  • Nowoczesne, Owocowe Torty – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim
  • Nowoczesne, Owocowe Torty – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim
  • Nowoczesne, Owocowe Torty – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim w Warsaw Academy of Pastry Arts

Nowoczesne, Owocowe Torty – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim w Warsaw Academy of Pastry Arts

Ilość

Opis

Zapraszamy na szkolenie z nowoczesnych tortów owocowych. Poznaj najnowsze trendy cukiernictwa w opraciu o współczesne formy silikonowe i receptury wieloskładnikowe, łaczące smaki i tekstury w jednym przepisie. 

Egzotyczne owoce sprawdzą się nie tylko jako doskonałe źródło witamin, smaku oraz uciechy dla oka, lecz także jako składnik pysznych tortów.

Nauczymy Cię przyrządzać z nich efektowne wypieki, ale na szkoleniu nie zabraknie: 

  • Metody dekorowania
  • Pracy z teksturami
  • Łączenia smaków
  • Technik przechowywanie
  • Porad o higienie pracy

Zapraszamy na intensywne szkoleniez zastosowaniem nowoczesnych metod pracy.

Szacunkowy czas trwania: 9.00.00-19.00 z przerwą na lunch
Miejsce: siedziba Sempre Group, Pruszków, Wiejska 13A
 

W programie znajdują się następujące receptury:

Torty:

  • Malina, ciemna czekolada, orzech laskowy
  • Mango, kokos, marakuja
  • Truskawka, pistacja, wanilia
  • Ananas, liczi, pekan
  • Karmel, gruszka, migdal

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący:

Igor Zaritskiy – szef Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre. Rozpoczął swoją prace  w 2000 roku, jako kucharz. Pracował w najlepszych restauracjach Kijowa  : „Monaco”, Atelier”, „Sanahund”. W 2007 roku zaczyna pracować jako cukiernik. Pracował jako szefem cukierni  „Arena Entertainment”, „Semedeni”.
  • W 2010 roku zajmuje 3 miejsce w prestiżowym konkursie  Mondial des Arts Sucres,  w Paryżu , na którym zrobił  3 rzeźby z cukru, pastilażu oraz czekolady.
  • W 2013 roku zajmuje 2 miejsce w konkursie  World Chocolate Masters preselection Stambul 2013. Temat konkursu: „Architektura smaku”
  • W 2015 roku zajmuje 1 miejsce i zostaje Mistrzem Ukrainy  w konkursie Best Ukraine Pastry Shef Lwow 2015. Temat konkursu: „Jesienna  inspiracja, torty, praliny”
  • W 2018 zostaje szefem Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre, gdzie prowadzi szkolenia cukiernicze.
  • W 2021 roku zajmuje 1 miejsce w konkursie  World Chocolate Masters preselection Poland. Temat konkursu: „#tmrw”
  • W 2022 Finalista World Chocolate Masters w Paryżu w gronie 10 najlepszych cukierników Świata.


Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu: 

tel. 532 403 425 Ania Cienkowska

tel. 733 314 543 Veronika Zaritska

e-mail:  akademia@sempreinfo.pl

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

Miejsce szkolenia: Siedziba SEMPRE Group Sp. z o.o. NIP 534-249-96-14

Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802 

Szczegóły produktu
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: