- Nowy

Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
5 tortów wykonanych w 1 dzień
Zapraszamy na szkolenie z nowoczesnych tortów owocowych. Poznaj najnowsze trendy cukiernictwa w opraciu o współczesne formy silikonowe i receptury wieloskładnikowe, łaczące smaki i tekstury w jednym przepisie.
Egzotyczne owoce sprawdzą się nie tylko jako doskonałe źródło witamin, smaku oraz uciechy dla oka, lecz także jako składnik pysznych tortów.
Nauczymy Cię przyrządzać z nich efektowne wypieki, ale na szkoleniu nie zabraknie:
Zapraszamy na intensywne szkoleniez zastosowaniem nowoczesnych metod pracy.
Szacunkowy czas trwania: 9.00.00-19.00 z przerwą na lunch
Cena szkolenia 1-dniowego: 800zł (brutto)
Miejsce: siedziba Sempre Group, Pruszków, Wiejska 13A
W programie znajdują się następujące receptury:
Torty:
Podczas szkolenia zapewniamy:
Prowadzący:
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
tel. 532 403 425 Ania Cienkowska
tel. 733 314 543 Veronika Zaritska
e-mail: akademia@sempreinfo.pl
Warsaw Academy of Pastry ARTS, ul. Wiejska 13A, Pruszków 05-802
Indeks: SZKOLENIE310723
Marka: SEMPRE
Lekkie, kolorowe desery w nowoczesnej formie słoiczków.
ZAPISZ SIĘ NA BEZPŁATNE SZKOLENIE BARMAŃSKIE ZGŁOSZENIA:532 403 425 Ania Cienkowskaakademia@sempreinfo.pl ZAPISUJE SIĘ
Indeks: SZKOLENIE340623
Marka: SEMPRE
Cukiernictwo butikowe wprowadziło nowe trendy, wymagając tym samym od cukierników ponad przeciętnych umiejetności i wiedzy. Daje tym samym nieograniczone mozliwości w kreowaniu autorskich deserów o unikalnym wygladzie i smakach.
Indeks: SZKOLENIEONLINE2203
Szkolenie on-line Cały dochód dla Ukrainy #wpsarcieukrainy
Indeks: SZKOLENIE28290623
Marka: SEMPRE
8 receptur zawierających kilkanaście mniejszych w jednym deserze. Bogactwo smaków i tekstur.
Indeks: SZKOLENIE23240523
Marka: SEMPRE
Poznaj zdrowe cukiernictwo bezglutenowe i wegańskie receptury podczas autorskiego szkolenia z Michałem Iwaniukiem laureatem Word Chocolate Masters.
Indeks: SZKOLENIE270723
Marka: SEMPRE
Deser skrywający wiele tekstur i smaków.
Indeks: SZKOLENIE140923
Marka: SEMPRE
*Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt na kwote minimum 3500 w sklepie Sempre.
Indeks: SZKOLENIE340723(1)
Poznaj arcymistrzowskie tworzenie tertów weselnych.
Indeks: SZKOLENIE27280923
11 wypieków w 2 dni : m.in. pączki, ciasto drożdżowe, faworki i croissanty, drożdżówki - klasyka tradycyjnego cykiernictwa.
Indeks: SZKOLENIE150623
Marka: SEMPRE
Deser skrywający wiele tekstur i smaków.
Indeks: SZKOLENIE250723
Marka: SEMPRE
Klasyka francuskiego cukiernictwa i ulubionego śniadania z aromatyczna kawą.
Indeks: SZKOLENIE570623
16 wypieków piekarskich na Mistrzowskim poziomie - skondensowana wiedza, do której niektórzy dochodzili latami. Ty możesz ją posiąść w 3 dni!
ZAPISZ SIĘ NA BEZPŁATNE SZKOLENIE ZGŁOSZENIA:532 403 425 Ania Cienkowskaakademia@sempreinfo.pl ZAPISUJE SIĘ
Indeks: SZKOLENIE190623
Marka: SEMPRE
6 smaków i rodzajów makaroników w jeden dzień
Indeks: SZKOLENIE261023
Marka: SEMPRE
Torty lodowe - alternatywa dla tradycyjnych tortów okolicznościowych w cukiernictwie. Całoroczna oferta lodziarni.
Indeks: SZKOLENIE240723
Poznaj sekrety tworzenia artystecznego toru z mistrzynią cukiernictwa.
Indeks: VOUCHER1600
Marka: SEMPRE
Wymażony prezent dla Miłosników Cukiernictwa, który pozwolo zrealizować marzenie o szkoleniu pod okiem wybitnych Mistrzów Cukiernictwa w Warsaw Academy of Pastry Arts
Indeks: SZKOLENIE100823
Poczuj magię Królewskiego Lukru. Zapisz się na szkolenie z artystycznego dekorowania pierniczków lukrem królewskim
Indeks: SZKOLENIE12130623
Marka: SEMPRE
Odkryj bogactwo smaków zamkniętych w czekoladowych drażetkach i poznaj technologię pracy z bębnem drażetkarkim.
5 tortów wykonanych w 1 dzień