Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Ranty do ciast są najczęściej alternatywą dla klasycznych blach do pieczenia. Ich zaletą jest, to że nie ograniczają swym dnem, a ciasto, musy, czy też galaretki można wylewać na dowolnej powierzchni. Najczęściej jest nią pergamin lub papier do pieczenia. Ranty do pieczenia pozwalają przygotować ciasta i biszkopty w profesjonalny sposób. Najczęściej są wybierane i używane przez cukierników do produkcji ciast.
Ranty do ciast są idealne zarówno dla mistrza cukiernictwa, jak i początkowego adepta sztuki kulinarnej. Wśród ich zalet wymienia się:
łatwość użycia,
różnorodność kształtów,
możliwość regulacji,
możliwość mycia w zmywarce,
odporność na zniszczenia i zużycie.
Ranty do pieczenia tortów i ciast pozwalają uzyskać idealne krawędzie wypieków niezależnie od tego, jaki rodzaj ciasta przygotowujemy.
Jest 79 produktów.
Indeks: TESCOMA34
Marka: TESCOMA
Indeks: TESCOMA48
Marka: TESCOMA
Indeks: BIRKMANN62
Marka: BIRKMANN
Indeks: BIRKMANN128
Marka: BIRKMANN
Indeks: SWEETDECOR227
Marka: SWEET DECOR
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: SWEETDECOR230
Marka: SWEET DECOR
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: SWEETDECOR228
Marka: SWEET DECOR
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: SWEETDECOR229
Marka: SWEET DECOR
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: FRANTYL39
Marka: FRANTYL
Rant do pieczenia ciast okragły stalowy
Indeks: THERMOHAUSER342
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: TESCOMA48(1)
Marka: TESCOMA
Regulowany rant do wypieku gęstych ciast (np. biszkoptów) oraz formowania ciast i deserów w kształcie prostokąta. Wykonany z odpornej stali nierdzewnej. Do rantu dołączona jest przekładka umożliwiająca wypiek dwóch rodzajów ciasta jednocześnie. Wymiary od 28 x 20 cm do 50 x 34 cm.
Indeks: DOROSIOWE04
Marka: DOROSIOWE RANTY
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.