
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3kg PROCREMA 100 COLD Stabilizator do lodów mlecznych 57001010 Sosa:
Stabilizator do lodów mlecznych.
Do stosowania na zimno (należy wymieszać z bazą).
Opis: mieszanka zawierająca substancje stabilizujące, emulgujące, napowietrzające oraz cukry o działaniu technologicznym.
Stosowana do lodów mlecznych.
Składniki: glukoza, dekstroza, tłuszcz roślinny (palmowy), substancja emulgująca: moonoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471),
monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym (E472b), monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych
estryfikowane kwasem monoacetylowinowym i diacetylowinowym (E472e), substancja zagęszczająca: alginian sodu (E401), guma karobowa (E410),
guma guar (E412), karagen (E407), białka mleka, substancja stabilizująca: fosforan dipotasowy (E340ii).
Zastosowanie: bazy płynne, półpłynne, bazy mleczne.
Dozowanie: 100 g/kg
Opakowanie: 3 kg
Kod produktu: 57001010
Indeks: COMPRITAL150
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL05
Marka: COMPRITAL
Koncentrat smaku śmietankowego
Indeks: PERNIGOTTI190
Marka: PERNIGOTTI
Kawa rozpuszczalna (100% Arabica) w postaci łatwo rozpuszczalnego granulatu. Przeznaczona do stosowania podczas produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych.
Indeks: DAWN190
Marka: Dawn
Indeks: COMPRITAL162
Marka: COMPRITAL
Cukier prosty - produkt częściowej hydrolizy skrobi
Indeks: SEMPRE291
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL04
Marka: COMPRITAL
Dodatek funkcjonalny do lodów owocowych
Indeks: PERNIGOTTI253
Marka: PERNIGOTTI
Dodatek do lodów na bazie odwodnionego jogurtu naturalnego - pozwala na przygotowanie lodów o wyśmienitym i charakterystycznym smaku z wyczuwalną kwasowością. Lody doskonale łączą się z owocami oraz pastami owocowymi.
Indeks: PERNIGOTTI102
Marka: PERNIGOTTI
Integrator do lodów mlecznych - zamiennik odtłuszczonego mleka w proszku. Wpływa na poprawę konsystencji lodów oraz spowalnia rekrystalizacją cukrów - dzięki czemu lody dłużej zachowują prawidłową konsystencję.
Indeks: PERNIGOTTI200
Marka: PERNIGOTTI
Dodatek stabilizujący mieszankę lodową - mączka chleba świętojańskiego - wykazuje działanie zagęszczające. Pozwala uzyskać lody o miękkiej i kremowej konsystencji.
Indeks: SEMPRE289
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE292
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL248
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL38
Marka: COMPRITAL
Dodatek funkcjonalny do lodów mlecznych
Indeks: COMPRITAL154
Marka: COMPRITAL