
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
5,4kg PASTA NOCCIOLA MAESTRO pasta orzech laskowy 12112006 Pernigotti:
Opis: gładka pasta o smaku orzecha laskowego; produkt bezglutenowy, produkt przyjazny dla wegan;
produkt przeznaczony do profesjonalnego użytku do produkcji lodów metodą tradycyjną i do stosowania w cukiernictwie, nieprzeznaczony do sprzedaży detalicznej;
półprodukt w postaci pasty do produkcji lodów metodą tradycyjną i do zastosowań cukierniczych; wyprodukowano z pasją we Włoszech.
Składniki: pasta z orzechów laskowych (97,84%), tłuszcze roślinne (shea, kakaowe, illipe), aromaty;
może zawierać migdały, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, pistacje.
Dozowanie: 70-100 g/1kg mieszanki bazowej
Zastosowanie: produkcja lodów, zastosowanie w cukiernictwie.
Opakowanie: 5,4 kg (wiaderko)
Opakowanie zbiorcze: 2 x 5,4 kg = 10,8 kg (karton)
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem wilgoci i bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Kod produktu: 12112006
Producent: Pernigotti
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2840/689 kJ/kcal
- tłuszcz: 65,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g
- węglowodany: 6,0 g
- w tym cukry: 4,0 g
- białko: 15,0 g
- sól: 0,0 g
Indeks: COMPRITAL355
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI68
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: PERNIGOTTI251
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL15
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: CHOCOVIC05
Marka: CHOCOVIC
Uniwersalne w zastosowaniu nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów. Doskonałe do nadziewania i dekorowania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych oraz lodów.
Indeks: BABBI163
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: PERNIGOTTI222
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do lodów o klasycznym smaku łączącym orzechy laskowe i kakao w idealnych proporcjach. Przeznaczona to produkcji lodów metodą tradycyjną. Sprawdzi się również podczas produkcji lodów wegańskich oraz różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI255
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI146
Marka: BABBI
Indeks: BABBI183
Marka: BABBI
Indeks: DREIDOPPEL21
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL354
Marka: COMPRITAL