
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
5,4kg PASTA NOCCIOLA MAESTRO pasta orzech laskowy 12112006 Pernigotti:
Opis: gładka pasta o smaku orzecha laskowego; produkt bezglutenowy, produkt przyjazny dla wegan;
produkt przeznaczony do profesjonalnego użytku do produkcji lodów metodą tradycyjną i do stosowania w cukiernictwie, nieprzeznaczony do sprzedaży detalicznej;
półprodukt w postaci pasty do produkcji lodów metodą tradycyjną i do zastosowań cukierniczych; wyprodukowano z pasją we Włoszech.
Składniki: pasta z orzechów laskowych (97,84%), tłuszcze roślinne (shea, kakaowe, illipe), aromaty;
może zawierać migdały, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, pistacje.
Dozowanie: 70-100 g/1kg mieszanki bazowej
Zastosowanie: produkcja lodów, zastosowanie w cukiernictwie.
Opakowanie: 5,4 kg (wiaderko)
Opakowanie zbiorcze: 2 x 5,4 kg = 10,8 kg (karton)
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem wilgoci i bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Kod produktu: 12112006
Producent: Pernigotti
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2840/689 kJ/kcal
- tłuszcz: 65,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g
- węglowodany: 6,0 g
- w tym cukry: 4,0 g
- białko: 15,0 g
- sól: 0,0 g
Indeks: DREIDOPPEL15
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: PERNIGOTTI143
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI250
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI158
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI251
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE363
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: SEMPRE474
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych pestek dyni do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak.
Indeks: PERNIGOTTI263
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku słonego karmelu z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów Pekan - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE468(1)
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych nasion sezamu do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak.
Indeks: PERNIGOTTI289
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta migdałowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych solonych migdałów - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI261
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: DREIDOPPEL54
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE420
Marka: SEMPRE
Pasta kokosowa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa (17%) - przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: SEMPRE466
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI256
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI211
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI303
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta migdałowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych solonych migdałów - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.