Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Maestri Gelatieri Italiani - opowiada całkowicie włoską historię, stworzoną z miłości do lodów i szacunku dla tradycji.
Wartość naszej historii - urodzony w maleńkim rodzinnym warsztacie dzisiaj jesteśmy firmą referencyjną wysokiej klasy lodów na całym świecie , zdolną zapewnić każdemu klientowi naszą jakość i unikalną wiedzę. Kierujemy się naszymi wartościami, które czynią Pernigotti Maestri Gelatieri wyjątkową rzeczywistością. Dzięki ciągłym poszukiwaniom najlepszych surowców i doborowi nowoczesnych systemów produkcyjnych, osiągamy najwyższe wyniki dla lodów i lodów rzemieślniczych. Tradycja i jakość
Dziś jesteśmy doskonałością lodów rzemieślniczych, które są w stanie zapewnić każdemu klientowi wyjątkową wiedzę fachową. Nasza dogłębna znajomość włoskich tradycji gelato , ich historii i ewolucji jest jedną z naszych najcenniejszych wartości, która kieruje każdą podejmowaną przez nas decyzją, od procedur produkcyjnych po badania najlepszych surowców, od wyboru dostawców po analizę rynku, w aby oferować tylko to, co najlepsze i być idealnym partnerem dla każdego klienta. W ten sposób możemy zaoferować produkty o absolutnej jakości , gwarantując najlepsze półprodukty i składniki do lodów i ciastek.
Wyjątkowość i kompetencje - traktujemy przeszłość jako źródło inspiracji, przekształcając jej sekrety w nowoczesne koncepty gelato, tworząc świat, w którym tradycja i innowacja są kluczem do osiągnięcia niezrównanej jakości produktów. To jest powód, dla którego nasza marka zawsze była i zawsze będzie bezkonkurencyjna, reprezentując włoskie lody na całym świecie dzięki kompetencjom tych, którzy na co dzień pracują obok klienta z uwagą i odpowiedzialnością, dostarczając ekskluzywne produkty i asortymenty, aby każdy Tworzenie lodów i ciast to wyjątkowe przeżycie. Doświadczenie, które dzisiaj patrzy w przyszłość, dzięki nawiązaniu nowego partnerstwa z Grupą Casa Optima . Najlepszy wybór, aby nasza marka była gwarancją sukcesu.
Jest 136 produktów.
Indeks: PERNIGOTTI190
Marka: PERNIGOTTI
Kawa rozpuszczalna (100% Arabica) w postaci łatwo rozpuszczalnego granulatu. Przeznaczona do stosowania podczas produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI144
Marka: PERNIGOTTI
Specyficzna baza przeznaczona do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców oraz lodów jogurtowych. Pozwala na uzyskanie kremowych i stabilnych lodów.
Indeks: PERNIGOTTI174
Marka: PERNIGOTTI
Mieszanka do przygotowywania nowoczesnych lodów wegańskich metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się w połączeniu z dodatkami smakowymi na bazie gorzkiego kakao oraz różnego rodzaju orzechów.
Indeks: SEMPRE346
Marka: PERNIGOTTI
Produkt konfekcjonowany
Indeks: PERNIGOTTI216
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI165
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna baza do produkcji lodów o charakterystycznym smaku sera ricotta. Baza doskonale sprawdzi się do tworzenia lodów o smaku inspirowanym tradycyjnym włoskim ciastem - cassata siciliana.
Indeks: PERNIGOTTI258
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji wegańskich lodów metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - wystarczy połączyć z wodą w odpowiednich proporcjach. Pozwala uzyskać wysokiej jakości lody bez produktów pochodzenia zwierzęcego.
Indeks: PERNIGOTTI191
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna baza do produkcji aromatycznych lodów karmelowych o kremowej konsystencji. Przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz do produkcji lodów włoskich w automatach.
Indeks: PERNIGOTTI147
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna mieszanka do produkcji kremowych lodów o smaku białej czekolady. Przeznaczona do produkcji metodą tradycyjną. Mieszankę wystarczy połączyć z gorącą wodą w odpowiednich proporcjach i dokładnie wymieszać przy użyciu miksera.
Indeks: PERNIGOTTI08
Marka: PERNIGOTTI
Mieszanka do przygotowywania lodów jogurtowych (w maszynach) - pozwala uzyskać kremowe lody o świeżym i lekkim smaku. Baza doskonale sprawdzi się w połączeniu ze świeżym jogurtem.
Indeks: PERNIGOTTI60
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna mieszanka do produkcji intensywnie czekoladowych lodów. Przeznaczona do produkcji metodą tradycyjną. Mieszankę wystarczy połączyć z gorącą wodą w odpowiednich proporcjach i dokładnie wymieszać przy użyciu miksera.
Indeks: %PERNIGOTTI60(1)
Marka: PERNIGOTTI
PRODUKT Z TERMINEM 26/06/23 Kompletna mieszanka do produkcji intensywnie czekoladowych lodów. Przeznaczona do produkcji metodą tradycyjną. Mieszankę wystarczy połączyć z gorącą wodą w odpowiednich proporcjach i dokładnie wymieszać przy użyciu miksera.
Indeks: PERNIGOTTI150
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna mieszanka do produkcji intensywnie czekoladowych lodów (z kakao pochodzącego z Santo Domingo). Przeznaczona do produkcji metodą tradycyjną. Mieszankę wystarczy połączyć z gorącą wodą w odpowiednich proporcjach i dokładnie wymieszać przy użyciu miksera.
Indeks: PERNIGOTTI217
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna mieszanka do produkcji intensywnie czekoladowych lodów bez dodatku cukru. Przeznaczona do produkcji metodą tradycyjną. Mieszankę wystarczy połączyć z gorącą wodą w odpowiednich proporcjach i dokładnie wymieszać przy użyciu miksera.
Indeks: PERNIGOTTI134
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna mieszanka do produkcji intensywnie czekoladowych lodów. Przeznaczona do produkcji metodą tradycyjną. Mieszankę wystarczy połączyć z gorącą wodą w odpowiednich proporcjach i dokładnie wymieszać przy użyciu miksera.
Indeks: PERNIGOTTI42/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI112/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI173
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI32/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI33/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI12/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI182
Marka: PERNIGOTTI
Włoskie kakao o standardowej zawartości tłuszczu 20-22%
Indeks: PERNIGOTTI01
Marka: PERNIGOTTI
Włoskie Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%)
Indeks: PERNIGOTTI98/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI97/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI256
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI14/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI59/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI39
Marka: PERNIGOTTI
Dodatek do lodów na bazie odwodnionego serka mascarpone - pozwala na przygotowanie lodów o wyśmienitym i charakterystycznym dla serka smaku. Lody doskonale łączą się z czerwonymi i kwaśnymi owocami.
Indeks: PERNIGOTTI253
Marka: PERNIGOTTI
PRODUKT Z TERMINEM 7/06/23 Dodatek do lodów na bazie odwodnionego jogurtu naturalnego - pozwala na przygotowanie lodów o wyśmienitym i charakterystycznym smaku z wyczuwalną kwasowością. Lody doskonale łączą się z owocami oraz pastami owocowymi.
Indeks: PERNIGOTTI06
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji sorbetów owocowych na bazie owoców lub z dodatkiem skoncentrowanych past owocowych. Pozwala uzyskać sorbety o stabilnej strukturze i kremowej konsystencji.
Indeks: PERNIGOTTI236
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI93
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI246
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: PERNIGOTTI188
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: PERNIGOTTI05
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o kremowej i wyjątkowo stabilnej strukturze.
Indeks: PERNIGOTTI178
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać kremowe lody o przyjemnym i zrównoważonym śmietankowym smaku.
Indeks: PERNIGOTTI04
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o delikatnym, kremowym smaku.
Indeks: PERNIGOTTI102
Marka: PERNIGOTTI
Integrator do lodów mlecznych - zamiennik odtłuszczonego mleka w proszku. Wpływa na poprawę konsystencji lodów oraz spowalnia rekrystalizacją cukrów - dzięki czemu lody dłużej zachowują prawidłową konsystencję.
Indeks: PERNIGOTTI50
Marka: PERNIGOTTI
Neutralny integrator - dodatek zapewniający odpowiednią strukturę i konsystencję lodów (mlecznych). Pozwala na uzyskanie gładkich i kremowych lodów o doskonałej trwałości i stabilności w witrynie.
Indeks: PERNIGOTTI51
Marka: PERNIGOTTI
Neutralny integrator - dodatek zapewniający odpowiednią strukturę i konsystencję lodów (sorbetów owocowych). Pozwala na uzyskanie gładkich i kremowych lodów o doskonałej trwałości i stabilności w witrynie.
Indeks: PERNIGOTTI251
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI255
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI171
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI14
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI78
Marka: PERNIGOTTI
pasta variegato do przekładania
Indeks: PERNIGOTTI194
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI250
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: %PERNIGOTTI42/1(1)
Marka: PERNIGOTTI
PRODUKT Z TERMINAM 30/06/23
Indeks: PERNIGOTTI31/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI112/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI33/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI12/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI97/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI59/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI280
Marka: PERNIGOTTI
Integrator do lodów i wyrobów cukierniczych w postaci pasty. Wpływa na poprawę konsystencji lodów oraz spowalnia rekrystalizacją cukrów - dzięki czemu lody dłużej zachowują prawidłową konsystencję.
Indeks: PERNIGOTTI227
Marka: PERNIGOTTI
Klasyczna pasta do produkcji lodów karmelowych metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się również w produkcji cukierniczej jako składnik kremów czy musów. Uniwersalne i szerokie zastosowanie.
Indeks: PERNIGOTTI233
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów i wyrobów cukierniczych o klasycznym smaku słodkiej śmietanki z waniliową nutą. Doskonała baza do tworzenia lodów rzemieślniczych z dodatkami smakowymi i teksturalnymi.
Indeks: PERNIGOTTI276
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do przekładania i dekorowania o intensywnym smaku i barwie z całymi i siekanymi czarnymi wiśniami. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI275
Marka: PERNIGOTTI
Słodka i bardzo pomarańczowa pasta variegato z kandyzowaną skórką pomarańczową. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI279
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do przekładania i dekorowania o intensywnym smaku i barwie z owocami leśnymi. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI65
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów niebieska o smaku gumy do żucia
Indeks: PERNIGOTTI112
Marka: PERNIGOTTI