Indeks: COMPRITAL257
Marka: COMPRITAL
3kg PESCA E ZAFFERANO pasta variegato brzoskwiniowa z szafranem PC700 Comprital
2,5kg SCROLLO pasta variegato krem karmelowy z orzechami nerkowca PC509P Comprital:
Opis: pasta variegato do przekładania i dekoracji - karmel z orzechami nerkowca, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów.
Dozowanie: 70-100g na litr mieszanki podstawowej, bazowej (produkt należy wymieszać przed użyciem)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 2,5kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: PC509P
Wartość odżywcza:
- wartość energetyczna: 2489/595 kJ/kcal
- tłuszcz: 43,0g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2g
- węglowodany: 45,0g
- w tym cukry: 43,0g
- białko: 6,3g
- sól: 0,1g
*produkt może zawierać mleko, jaja, soję, orzechy oraz ich pochodne
Indeks: COMPRITAL257
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE425
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - malin - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT40
Marka: CALLEBAUT
Krem/nadzienie do przekładania lodów.
Indeks: PERNIGOTTI306
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z chrupiącymi kawałkami kokosa i tropikalnym aromatem mango. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: BABBI209
Marka: BABBI
Żurawinowa pasta variegato z kawałkami owoców - doskonały smak bez dodatku cukru - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI145
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI312
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta miodowo-karmelowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów nerkowca - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI226
Marka: BABBI
Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego solonego karmelu z kawałkami solonych i karmelizowanych orzechów pekan oraz kryształkami słonego karmelu.
Indeks: BABBI150
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI212
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI77
Marka: BABBI
Poziomkowa pasta variegato z kawałkami owoców do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI293
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI48
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL380
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI302
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI147
Marka: BABBI
Pasta Variegato z KANDYZOWANYM IMBIREM do przekładania lodów.
Indeks: PERNIGOTTI40
Marka: PERNIGOTTI
Pasta VARIEGATO do przekładania