• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

2,5kg VARIEGATO RICOPERTURA BIANCA krem z białej czekolady do przekładania 12093020 Pernigotti

PERNIGOTTI78

pasta variegato do przekładania

205,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

2,5kg VARIEGATO RICOPERTURA BIANCA krem z białej czekolady do przekładania 12093020 Pernigotti:

pasta variegato do przekładania, polewania

Opis: pasta smakowa do przekładania (variegato) - biała czekolada

Składniki: olej kokosowy, cukier, odtłuszczone mleko w proszku, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: biała czekolada.

Może zawierać orzechy. 

Pastę przed użyciem należy wymieszać w temperaturze 30-35 stopni Celsjusza.

Konsystencja: gładka, jednolita

Dozowanie: według uznania do dekoracji

Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.  

Opakowanie: 2,5 kg

Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).

Kod produktu: 12093020

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI78
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI291

Marka: PERNIGOTTI

5.5 kg MORETTINA PEPPITA BIANCA 12093056 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku białej czekolady z całymi orzechami laskowymi

Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 665,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU