Indeks: BABBI147
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO ZENZERO pasta imbirowa z kandyzowanym imbirem 12637 BABBI
96,00 zł / 1 kg
pasta variegato do przekładania
2,5kg VARIEGATO RICOPERTURA BIANCA krem z białej czekolady do przekładania 12093020 Pernigotti:
pasta variegato do przekładania, polewania
Opis: pasta smakowa do przekładania (variegato) - biała czekolada
Składniki: olej kokosowy, cukier, odtłuszczone mleko w proszku, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: biała czekolada.
Może zawierać orzechy.
Pastę przed użyciem należy wymieszać w temperaturze 30-35 stopni Celsjusza.
Konsystencja: gładka, jednolita
Dozowanie: według uznania do dekoracji
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 2,5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12093020
Indeks: BABBI147
Marka: BABBI
Indeks: BABBI228
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem pistacjowy o kremowej konsystencji, atrakcyjnej zielonej barwie i uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI217
Marka: BABBI
Pasta Variegato Noisette Classica - to klasyczne połączenie prażonych orzechów laskowych i kakao. Krem gianduia do przekładania i dekorowania lodów. Nadzienie z orzechów laskowych i kakao do stosowania w cukiernictwie.
Indeks: BABBI14
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI160
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI275
Marka: PERNIGOTTI
Słodka i bardzo pomarańczowa pasta variegato z kandyzowaną skórką pomarańczową. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI77
Marka: BABBI
Poziomkowa pasta variegato z kawałkami owoców do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI209
Marka: BABBI
Żurawinowa pasta variegato z kawałkami owoców - doskonały smak bez dodatku cukru - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL77
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI46
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI315
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty pistacjowej z kawałkami orzechowo-migdałowego nugatu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Indeks: PERNIGOTTI302
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI259
Marka: PERNIGOTTI
Variegato Frollino Al Cacao to wyjątkowe połączenie kakao i pasty z orzechów laskowych z chrupiącymi ciasteczkami czekoladowymi. Krem czekoladowo orzechowy z ciasteczkami. Kremowa pasta z chrupiącymi ciasteczkami czekoladowymi. Kontrastujące połączenie tekstur. Gładki krem z kakao i orzechów laskowych z chrupiącym dodatkiem kruchych ciasteczek czekoladowych.
Indeks: SEMPRE156
Marka: SEMPRE
Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE426
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - truskawek - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.