Indeks: PERNIGOTTI40
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg VARIEGATO ARANCIA DOLCE pasta do przekładania słodka pomarańcza ze skórką 12094027 Pernigotti
Pasta VARIEGATO do przekładania
3kg MANGO E YUZU pasta variegato mango z yuzu PC699 Comprital:
Opis: pasta variegato do przekładania i dekoracji - mango i yuzu (owoc cytrusowy), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów.
Dozowanie: 100g na litr lodów (produkt należy wymieszać przed użyciem)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 3kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: PC699
Wartość odżywcza:
- wartość energetyczna: 1142/273 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,0g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
- węglowodany: 66,0g
- w tym cukry: 51,0g
- białko: 0,0g
- sól: 0,10g
Indeks: PERNIGOTTI40
Marka: PERNIGOTTI
Pasta VARIEGATO do przekładania
Indeks: CALLEBAUT37
Marka: CALLEBAUT
Krem/nadzienie do przekładania lodów (16%).
Indeks: PERNIGOTTI45
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI160
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Indeks: PERNIGOTTI311
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI282
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu. Intensywny smak gorzkiej czekolady i praktyczne opakowanie - butelka.
Indeks: PERNIGOTTI281
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty z orzechów laskowych z kakao i chrupkami ryżowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI300
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL377
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI165
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: PERNIGOTTI291
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: COMPRITAL41
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI285
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia płynna stracciatella z pastą pistacjową i kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: BABBI112
Marka: BABBI
Variegato pasta pomarańczowa z kawałkami kandyzowanej skórki pomarańczowej - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL58
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI166
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: CALLEBAUT41
Marka: CALLEBAUT
TERMIN PRZYDATNOŚCI PRODUKTU DO 19/11/2019
Indeks: BABBI43
Marka: BABBI
Kremowa pasta z orzechów laskowych z chrupiącymi wafelkami i wiórkami kokosowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI319
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku mlecznej czekolady z chrupiącymi wiórkami kokosowymi. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.