
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
2,5 kg FOND CAPPUCCINO stabilizator do śmietany o smaku kawy z mlekiem Dawn:
Opis: stabilizator do śmietany w postaci proszku o smaku kawy z mlekiem (cappuccino) z naturalnym aromatem.
Pozwala na szybkie, łatwe i efektywne stabilizowanie, żelowanie oraz aromatyzowanie i słodzenie śmietany.
Mieszankę stabilizującą przed użyciem należy wymieszać z wodą w temperaturze 20°C a następnie powoli dodawać do śmietany.
Śmietana po ustabilizowaniu jest odporna na zamrażanie i rozmrażanie.
Składniki: cukier, glukoza, żelatyna, mokka w proszku (odpowiada 1,4% proszku mocca), naturalny aromat (zawiera mleko), sól.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Stosowanie/receptura:
- 200 g Fond Tiramisu dokładnie wymieszać z 200 ml wody o temperaturze 20°C,
- powoli dodawać do 1000 g ubitej, niesłodzonej śmietany,
- natychmiast użyć.
Smak: cappuccino
Opakowanie: 2,5 kg (worek) (opakowanie zbiorcze 5 kg)
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 ml produktu: |
|
Wartość energetyczna |
1747/413 kJ/kcal |
Tłuszcz |
5,6 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
3,7 g |
Węglowodany: |
80,0 g |
- w tym cukry |
79,1 g |
Białko |
10,4 g |
Sól |
0,3 g |
Indeks: DAWN239
Marka: Dawn
Indeks: DAWN132
Marka: Dawn
Indeks: DAWN139(1)
Marka: Dawn
Indeks: BARIMA157(1)
Marka: DREIDOPPEL
Produkt na bazie mielonych wodorostów o neutralnym smaku - przeznaczony do stabilizowania wegańskich kremów i musów. Roślinna alternatywa dla żelatyny.
Indeks: BARIMA157
Marka: DREIDOPPEL
Produkt na bazie cukru i żelatyny o neutralnym smaku - przeznaczony do stabilizowania słodzonej bitej śmietany, kremów cukierniczych oraz tortów i deserów musowych.
Indeks: DAWN207(1)
Marka: Dawn
Indeks: DAWN33
Marka: Dawn
Indeks: DAWN93
Marka: Dawn