• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

odwodniony syrop glukozowy w proszku
  • odwodniony syrop glukozowy w proszku

1 kg GLUCOSE DESHYDRATE DE40 LOUIS FRANCOIS syrop glukozowy w proszku

LOUISFRANCOIS25

Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.

59,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

Glucose deshydrate - odwodniona glukoza - syrop glukozowy w postaci proszku o lekko słodkim smaku. Wytwarzany przez suszenie rozpyłowe oczyszczonego wodnego roztworu sacharydów (roztwór otrzymywany w procesie hydrolizy skrobi). Równoważnik dekstrozy (DE) blisko 40 (wynikający z lekkiej hydrolizy). Suszony syrop glukozowy może być dodawany do mieszanek lodowych lub lodów jako: częściowy zamiennik cukru, substancja zapobiegająca procesowi krystalizacji, substancja wpływająca korzystnie na strukturę. Zastosowanie - zapobieganie krystalizacji cukru w produktach, modulowanie słodkiego smaku.

Szczegóły produktu
LOUISFRANCOIS25

Opis

NAZWA HANDLOWA
GLUCOSE DESHYDRATE DE40
MASA NETTO
1.0 kg
RODZAJ
SUSZONY SYROP GLUKOZOWY
FORMA
PROSZEK
PRZEZNACZENIE
DODATEK SPOŻYWCZY
DOZOWANIE
3-5 %
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
20 innych produktów w tej samej kategorii: