Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 11 cylindrycznych porcji o średnicy 50 mm, wysokości 27 mm i pojemności 55 ml.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
15 kg Syrop glukozowy w płynie (pszenny)
Opis produktu
15 kg Syrop glukozowy w płynie (pszenny):
Opis: syrop glukozowy stosowany jest jako substancja wiążąca, wypełniająca, spulchniająca, przedłużająca świeżość,
poprawiająca teksturę. Przeciwdziała krystalizacji (ogranicza wzrost kryształków lodu). Wpływa na poprawę smaku i zapachu
w sokach, musach, dżemach, galaretkach. Wpływa na higroskopijność produktów, wydłuża trwałość produktu końcowego.
Syrop glukozowy pozyskiwany z pszenicy. Produkt gotowy do użycia.
Syrop glukozowy to półpłynny, gęsty, wodny roztwór węglowodanów uzyskany przy pomocy hydrolizy skrobi.
Produkt ten stosowany jest jako czynnik wiążący i zmieniający strukturę, wypełniający, sklejający, spulchniający oraz przedłużający świeżość.
Ponadto syrop przeciwdziała krystalizacji, ogranicza wzrost kryształków lodu podczas mrożenia, a także jest stabilizatorem smaku i zapachu.
Stosowany jest w przemyśle spożywczym do szerokiej gamy produktów takich jak: pieczywo, wyroby cukiernicze, dżemy, powidła, przetwory mleczne,
lody, a także soki czy napoje. Dodatkowo jest uniwersalnym nośnikiem suszenia rozpyłowego barwników i aromatów.
Opakowanie: 15 kg
Konsystencja: płynna, gęsty syrop
Okres przydatności do spożycia: 12 miesięcy (produkt zachowuje deklarowane parametry jakościowe przez okres 12 miesięcy od daty produkcji)
Specyfikacja:
- cechy organoleptyczne:
- zapach: typowy dla syropu, bez obcych zapachów
- smak: lekko słodki do słodkiego
- barwa: bezbarwna do słomkowo-żółtej
- postać: gęsty syrop, wraz ze wzrostem temperatury upłynnia się
- wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1369/322 kJ/kcal
- zawartość cukrów ogółem: 81 g
- zawartość białka: 0 g
- zawartość tłuszczu: 0 g
Szczegóły produktu
Dekoracyjne papilotki w kształcie tulipanów do wypieku klasycznych muffinek. Zestaw papierowych papilotek w kolorze pomarańczowym. Jednorazowe foremki do wypieku domowych babeczek. Tulipany do muffinek!
Gotowy do użycia neutralny żel dekoracyjny. Lustrzana glazura cukiernicza do stosowania na zimno, przeznaczona do nakładania na płaskie powierzchnie. Neutralny Decorgel do glazurowania świeżych owoców, ciast, tortów, musów i kremów.
Dodatek gumy ksantanowej pozwala na uzyskanie produktów o wyjątkowo kremowej i przyjemnej konsystencji. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do lodów czy sosów oraz bezglutenowych wypieków. Łatwy w użyciu dodatek o szerokim zastosowaniu w gastronomii oraz cukiernictwie.