Producent LOUIS FRANCOIS
Dodatki spożywcze do cukiernictwa.
Francuskiej firmy Louis FRANÇOIS chyba nie trzeba nikomu przedstawiać, kto pasjonuje się cukiernictwem i ceni najwyższą światową jakość produktów. Louis Francois urodził się w 1882 roku. Samouk wynalazca, rozwinął pasję opartą na badaniach Louisa Pasteura i innych znanych naukowców w tym czasie. Zbudował laboratorium w Paryżu i założył firmę w 1908 roku. Kontynuował swoją pasję do innowacji i doskonałości od ponad wieku. Dzięki zakładowi produkcyjnemu i laboratorium w pobliżu Paryża (Ile de France), LOUIS FRANCOIS produkuje i sprzedaje dziś szeroką gamę produktów przeznaczonych do produkcji chleba, ciast, czekolady, cukiernictwa, lodów i gastronomii na całym świecie.
Pokazano 1-10 z 10 pozycji
Indeks:
LOUISFRANCOIS03
Marka:
LOUIS FRANCOIS
Naturalna substancja zagęszczająca i żelująca pochodzenia roślinnego - pozyskiwana z czerwonych wodorostów.
Cena
555,00 zł
555,00 zł
/
1 kg
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Indeks:
LOUISFRANCOIS01
Marka:
LOUIS FRANCOIS
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.
Cena
446,00 zł
446,00 zł
/
1 kg
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Indeks:
LOUISFRANCOIS27
Marka:
LOUIS FRANCOIS
Żelatyna rybna w proszku o mocy żelowania 200 BLOOM.
Cena
405,00 zł
405,00 zł
/
1 kg
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Indeks:
LOUISFRANCOIS25
Marka:
LOUIS FRANCOIS
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Cena
59,00 zł
59,00 zł
/
1 kg
OBECNIE BRAK NA STANIE
Indeks:
LOUISFRANCOIS32
Marka:
LOUIS FRANCOIS
Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.
Cena
119,00 zł
119,00 zł
/
1 kg
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Indeks:
LOUISFRANCOIS07
Marka:
LOUIS FRANCOIS
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do produkcji przetworów owocowych.
Cena
550,00 zł
550,00 zł
/
1 kg
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Indeks:
LOUISFRANCOIS05
Marka:
LOUIS FRANCOIS
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do stosowania podczas produkcji lustrzanych glazur z miąższem owocowym.
Cena
421,00 zł
421,00 zł
/
1 kg
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Indeks:
LOUISFRANCOIS12
Marka:
LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Cena
82,00 zł
82,00 zł
/
1 kg
OBECNIE BRAK NA STANIE
Indeks:
LOUISFRANCOIS33
Marka:
LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Cena
480,00 zł
32,00 zł
/
1 kg
OBECNIE BRAK NA STANIE
Indeks:
LOUISFRANCOIS31
Marka:
LOUIS FRANCOIS
Skrobia kukurydziana - stosowana jako dodatek o właściwościach zagęszczających.
Cena
195,00 zł
39,00 zł
/
1 kg
OBECNIE BRAK NA STANIE