Producent LOUIS FRANCOIS

Dodatki spożywcze do cukiernictwa.

Francuskiej firmy Louis FRANÇOIS chyba nie trzeba nikomu przedstawiać, kto pasjonuje się cukiernictwem i ceni najwyższą światową jakość produktów. Louis Francois urodził się w 1882 roku. Samouk wynalazca, rozwinął pasję opartą na badaniach Louisa Pasteura i innych znanych naukowców w tym czasie. Zbudował laboratorium w Paryżu i założył firmę w 1908 roku. Kontynuował swoją pasję do innowacji i doskonałości od ponad wieku. Dzięki zakładowi produkcyjnemu i laboratorium w pobliżu Paryża (Ile de France), LOUIS FRANCOIS produkuje i sprzedaje dziś szeroką gamę produktów przeznaczonych do produkcji chleba, ciast, czekolady, cukiernictwa, lodów i gastronomii na całym świecie.

Jest 10 produktów.

Pokazano 1-10 z 10 pozycji

Indeks: LOUISFRANCOIS03

Marka: LOUIS FRANCOIS

1 kg AGAR AGAR E406 GELIFIANT LOUIS FRANCOIS substancja żelująca pozyskiwana z czerwonych alg

Naturalna substancja zagęszczająca i żelująca pochodzenia roślinnego - pozyskiwana z czerwonych wodorostów.

Cena 555,00 zł

555,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: LOUISFRANCOIS32

Marka: LOUIS FRANCOIS

1 kg INULINE INSTANT LOUIS FRANCOIS rozpuszczalny błonnik roślinny pozyskiwany z korzenia cykorii

Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.

Cena 119,00 zł

119,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: LOUISFRANCOIS05

Marka: LOUIS FRANCOIS

1 kg PECTINE NH NAPPAGE LOUIS FRANCOIS pektyna do stosowania w produktach na bazie wody i owoców

Pektyna przeznaczona przede wszystkim do stosowania podczas produkcji lustrzanych glazur z miąższem owocowym.

Cena 421,00 zł

421,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE