Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Dodatki spożywcze do cukiernictwa.
Francuskiej firmy Louis FRANÇOIS chyba nie trzeba nikomu przedstawiać, kto pasjonuje się cukiernictwem i ceni najwyższą światową jakość produktów. Louis Francois urodził się w 1882 roku. Samouk wynalazca, rozwinął pasję opartą na badaniach Louisa Pasteura i innych znanych naukowców w tym czasie. Zbudował laboratorium w Paryżu i założył firmę w 1908 roku. Kontynuował swoją pasję do innowacji i doskonałości od ponad wieku. Dzięki zakładowi produkcyjnemu i laboratorium w pobliżu Paryża (Ile de France), LOUIS FRANCOIS produkuje i sprzedaje dziś szeroką gamę produktów przeznaczonych do produkcji chleba, ciast, czekolady, cukiernictwa, lodów i gastronomii na całym świecie.
Jest 9 produktów.
Indeks: LOUISFRANCOIS03
Marka: LOUIS FRANCOIS
Naturalna substancja zagęszczająca i żelująca pochodzenia roślinnego - pozyskiwana z czerwonych wodorostów.
Indeks: LOUISFRANCOIS01
Marka: LOUIS FRANCOIS
Pasteryzowane i suszone rozpyłowo białko jaja kurzego w postaci proszku.
Indeks: LOUISFRANCOIS27
Marka: LOUIS FRANCOIS
Żelatyna rybna w proszku o mocy żelowania 200 BLOOM.
Indeks: LOUISFRANCOIS25
Marka: LOUIS FRANCOIS
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: LOUISFRANCOIS32
Marka: LOUIS FRANCOIS
Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.
Indeks: LOUISFRANCOIS07
Marka: LOUIS FRANCOIS
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do produkcji przetworów owocowych.
Indeks: LOUISFRANCOIS05
Marka: LOUIS FRANCOIS
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do stosowania podczas produkcji lustrzanych glazur z miąższem owocowym.
Indeks: LOUISFRANCOIS12
Marka: LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: LOUISFRANCOIS33
Marka: LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.