Indeks: SOSA290
Marka: Sosa Ingredients
500g PECTINA XOCO NAPPAGE X58 pektyna (AML) z solami opóźniającymi i wapniem 58030018 Sosa
600g INSTANT MOUSSE NEUTRAL Stabilizator musu w proszku 58020002 Sosa:
Opis: stabilizator do musów w proszku o neutralnym smaku. Natychmiastowy efekt.
Należy rozpuścić proszek w zimnym płynie energicznie mieszając.
Działa na zimno po 20 minutach. Nie podgrzewać do temperatury powyżej 40°C.
Składniki: dekstroza, żelatyna wołowa, maltodekstryna.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 600g
Dozowanie: 160g/1kg
Kod produktu: 58020002
Postać: biały proszek
Indeks: SEMPRE295
Marka: SEMPRE
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.
Indeks: LOUISFRANCOIS27
Marka: LOUIS FRANCOIS
Żelatyna rybna w proszku o mocy żelowania 200 BLOOM.
Indeks: SOSA69
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: LOUISFRANCOIS31
Marka: LOUIS FRANCOIS
Skrobia kukurydziana - stosowana jako dodatek o właściwościach zagęszczających.
Indeks: SOSA217
Marka: Sosa Ingredients
Modyfikowana skrobia z tapioki - dodatek do żywności o właściwościach zagęszczających. Doskonale sprawdzi się do produkcji różnego rodzaju sosów, przecierów, polew, przetworów oraz wyrobów cukierniczych.
Indeks: SOSA338
Marka: Sosa Ingredients
Przeznaczony do bezpośredniego użycia środek zagęszczający do zimnych i gorących sosów. Dodatek wystarczy dokładnie wymieszać (za pomocą trzepaczki lub miksera) z zagęszczanym sosem.
Indeks: SOSA86
Marka: Sosa Ingredients
Naturalna substacja E-417 zagęszczająca do wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE296(1)
Marka: SEMPRE
Guma tara - dodatek do lodów i wyrobów spożywczych o właściwościach zagęszczających i stabilizujących.
Indeks: SOSA309
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA280
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA498
Marka: Sosa Ingredients
Karboksymetyloceluloza do substancja wykazująca właściwości zagęszczające, utwardzające oraz przeciwzbrylające (zależnie od zastosowania). Stosowana do utwardzania masy cukrowej przeznaczonej do modelowania płaskiego i przestrzennego.
Indeks: SEMPRE295(1)
Marka: SEMPRE
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.
Indeks: SOSA468
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: LOUISFRANCOIS05
Marka: LOUIS FRANCOIS
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do stosowania podczas produkcji lustrzanych glazur z miąższem owocowym.