Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z MLECZNEJ CZEKOLADY 1031 Barbara Decor
0,49 zł / 1 szt.
Widelec wykonany ze stali nierdzewnej do pralin i czekolady.
Ułatwia proces zanurzania pralin i trufli w polewie, ich oblewanie i glazurowanie.
Przeznaczony do chwytania i zanurzania. Posiada trzy zęby oraz wygodny uchwyt umożliwiający jego zawieszenie.
Można myć w zmywarce.
Wymiary: dł. 200 ml
Kształt: 3 zęby
Materiał: stal nierdzewna
Zastosowanie: chwytanie i zanurzanie
Kod produktu: 70.175.99.0001
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA12
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: NOVACART33/PERG
Marka: NOVACART
Indeks: NOVOCART33/MAR
Marka: NOVACART
Indeks: PAPILART43
Marka: PAPILART
Indeks: PAPILART46
Marka: PAPILART
Indeks: EUROVANILLE13
Marka: EUROVANILLE
Organiczne laski wanilii zapakowane w wygodną szklaną tubkę z korkiem - idealne do przetworów na bazie mleka i wypieków. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru.
Indeks: COLLINO51
Marka: COLLINO
Indeks: FOODCOLOURS303
Marka: FOOD COLOURS
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do galaretek, musów, żelków, glazur, dżemów, polew itp.
Indeks: PAPILART66
Marka: NOVACART