
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Widelec wykonany ze stali nierdzewnej do pralin i czekolady.
Ułatwia proces zanurzania pralin i trufli w polewie, ich oblewanie i glazurowanie.
Przeznaczony do chwytania i zanurzania. Posiada trzy zęby oraz wygodny uchwyt umożliwiający jego zawieszenie.
Można myć w zmywarce.
Wymiary: dł. 200 ml
Kształt: 3 zęby
Materiał: stal nierdzewna
Zastosowanie: chwytanie i zanurzanie
Kod produktu: 70.175.99.0001
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA12
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: NOVACART33/PERG
Marka: NOVACART
Indeks: NOVOCART33/MAR
Marka: NOVACART
Indeks: PAPILART43
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART46
Marka: PapilArt
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: COLLINO08
Marka: Collino
Indeks: TESCOMA132
Marka: TESCOMA
Cyfrowy termometr spożywczy w kolorze czerwonym pozwalający na odczyt temperatury w stopniach Celsjusza oraz Fahrenheita. Idealnie sprawdzi się do kontroli temperatury podczas przygotowywania potraw oraz napojów.
Indeks: CALLEBAUT02
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: THERMOHAUSER391
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: MAYKU01
Marka: MAYKU
Indeks: SILIKOMART349
Marka: SILIKOMART
Forma do rozpuszczania czekolady