
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z MLECZNEJ CZEKOLADY 1031 Barbara Decor
0,49 zł / 1 szt.
Widelec wykonany ze stali nierdzewnej do pralin i czekolady.
Ułatwia proces zanurzania pralin i trufli w polewie, ich oblewanie i glazurowanie.
Przeznaczony do chwytania i zanurzania. Posiada trzy zęby oraz wygodny uchwyt umożliwiający jego zawieszenie.
Można myć w zmywarce.
Wymiary: dł. 200 ml
Kształt: 3 zęby
Materiał: stal nierdzewna
Zastosowanie: chwytanie i zanurzanie
Kod produktu: 70.175.99.0001
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA12
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: NOVACART33/PERG
Marka: NOVACART
Indeks: NOVOCART33/MAR
Marka: NOVACART
Indeks: PAPILART43
Marka: PAPILART
Indeks: PAPILART46
Marka: PAPILART
Indeks: NOVACART77
Marka: NOVACART
Indeks: CALLEBAUT32
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT80
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: PAVONI351
Marka: PAVONI ITALIA
Z "chocolart" poczujesz się jak prawdziwy artysta - twórz efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.