
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z CIEMNEJ CZEKOLADY 1030 Barbara Decor:
Opis: korpusy z deserowej belgijskiej czekolady do tworzenia wyjątkowych trufli.
Korpusy wystarczy wypełnić kremem lub nadzieniem, zanurzyć w czekoladzie lub polewie czekoladowej
oraz obsypać pasującą do wnętrza trufli dekoracją. Korpusy mają średnicę 25 mm.
Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322),
naturalny aromat waniliowy. Może zawierac mleko. Masa kakaowa minimum 56%.
Smak: czekolada deserowa
Opakowanie: 504 sztuki (8 paletek z tworzywa po 63 sztuki)
Waga: 1,563 kg
Kod produktu: 1030
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Indeks: DREIDOPPEL21
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: FOODCOLOURS152
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: MORI32
Marka: MORI 2A
Seria okrągłych pojemników do lodów produkowanych w oparciu o tradycyjne receptury. Wykonane z odpornej na korozję stali nierdzewnej o wysokim połysku zapewniającym estetyczny wygląd.
Indeks: MONALISA49
Marka: MONA LISA
Indeks: MONALISA51
Marka: MONA LISA
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MONALISA50
Marka: MONA LISA