
320,00 zł / 1 kg
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z CIEMNEJ CZEKOLADY 1030 Barbara Decor:
Opis: korpusy z deserowej belgijskiej czekolady do tworzenia wyjątkowych trufli.
Korpusy wystarczy wypełnić kremem lub nadzieniem, zanurzyć w czekoladzie lub polewie czekoladowej
oraz obsypać pasującą do wnętrza trufli dekoracją. Korpusy mają średnicę 25 mm.
Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322),
naturalny aromat waniliowy. Może zawierac mleko. Masa kakaowa minimum 56%.
Smak: czekolada deserowa
Opakowanie: 504 sztuki (8 paletek z tworzywa po 63 sztuki)
Waga: 1,563 kg
Kod produktu: 1030
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Indeks: SEMPRE06
Marka: SEMPRE
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: BARIMA452
Marka: BARBARA LUIJCKX
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: CALLEBAUT92
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie mlecznej belgijskiej czekolady z prawdziwym karmelem - kremowa kuwertura czekoladowa o złotobrązowej barwie. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.